Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, vacanță de lux în Egipt, alături de fiicele și mama ei. Cât o costă întreg sejurul

Andreea Bălan, vacanță de lux în Egipt, alături de fiicele și mama ei. Cât o costă întreg sejurul

GALERIE FOTO (6)

Andreea Bălan se află de câteva zile într-o vacanță extrem de luxoasă, în Egipt, alături de fiicele ei și mama sa. Artista a investit zeci de mii de euro pentru a se bucura de un sejur de vis. 

Andreea Bălan, vacanță de lux în Egipt, alături de fiicele și mama ei. Cât o costă întreg sejurul

Andreea Bălan se bucură de o vacanță de vis, încă de weekend-ul trecut, în Hurghada, una dintre stațiunile de lux de la Marea Roșie, din Egipt. Artista a plecat alături de cele două fiice și mama sa, iar toate patru s-au cazat la un hotel foarte scump din zonă, unde prețurile pornesc de la 1789€ pentru o singură persoană, pentru un sejur. Dar, iată cât o costă în total pe cântăreață toată relaxarea pe care mulți și-ar dori-o.

”Cu fiecare dintre fetițele mele am o conexiune aparte și puțin diferită❤️ Fiecare are personalitatea ei, iar eu m-am adaptat și mă comport în funcție de nevoile fiecăreia. Ador să petrecem timp toate 3 împreună, dar ador să stau și cu fiecare în parte pentru a putea asculta poveștile și trăirile lor. Aici Clarita tocmai s-a trezit din somn și îmi spune că a visat unicorni, iar Ella este în piscină (de 2 ore). Sunt cea mai fericită că am 2 fetițe minunate”, a scris Andreea Bălanîn mediul online, din vacanța din Egipt.

Cum arată hotelul de lux unde este cazată Andreea Bălan cu fetițele și mama ei

După cum vedea în imaginile de mai jos, locația unde sunt cazate toate patru este una foarte luxoasă. Acolo, artista se joacă cu cele două fetițe, Ella și Clara, și are grijă să mai facă și sport din când, în când. Într-o postare de pe Instagram, cântăreața ne arată cum face gimanstică la piscina hotelului din Hurghada. Cum cazarea este una de vis, și prețul este unul pe măsură.

Cât a plătit Andreea Bălan pentru vacanța din Egipt

Potrivit unui site de specialitate, un sejur pentru patru persoane pentru o săptămână, all inclusive, ajunge la peste 22 mii de euro, la hotelul unde este cazată Andreea Bălan. Sejurul solistei vine la scurt timp după ce s-a mai bucurat de o altă vacanță de mii de euro, în Dubai, alături de partenerul ei, Tiberiu Argint.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: