Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea! La ce concluzie a ajuns artista

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea! La ce concluzie a ajuns artista

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea! La ce concluzie a ajuns artista

Andreea Bălan a făcut noi declarații despre relația pe care o are cu fostul ei soț, George Burcea. Se pare că artista a ajuns la concluzia că trebuie să-l ierte pe tatăl copiilor ei.

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea! La ce concluzie a ajuns artista

Au trecut deja doi ani de când Andreea Bălan și George Burcea au pus punct căsniciei lor. Deși au terminat totul cu scandal, acum, artista a mărturisit că a avut putere în suflet să îl ierte pe tatăl copiilor ei. Mai mult, Andreea Bălan spune că nu regretă absolut nimic din ce s-a întâmplat.

”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate. Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc. Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au împlinit un an de relație

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au împlinit un an de relație. În urmă cu aproape doi ani, Andreea Bălan a anunțat că divorțează de George Burcea, împreună cu care are doi copii. Vedeta a fost în conflict cu celebrul actor, acuzându-l pe acesta că a consumat substanțe interzise. Ulterior, Andreea l-a cunoscut pe Tiberiu Argint, de care a simțit o conexiune aparte. Așadar, la scurt timp, cei doi au început o relație, iar lucrurile între ei par să se așeze ușor, dar sigur. În urmă cu o săptămână, Andreea și Tiberiu au împlinit 1 an de relație, fiind la fel de îndrăgostiți ca în prima zi, cel puțin așa pare din dedicațiile pe care și le fac unul altuia.

Andreea și Tiberiu au ales să sărbătorească primul an de relație într-un mod cu totul special. Și-au spus „La mulți ani” de pe nisipul unic din Dubai. Mai mult, cei doi îndrăgostiți au împărtășit momentele frumoase și pe rețelele de socializare, împreună cu internauții.

”La mulți ani, iubitul meu! Primul an minunat”, i-a scris Andreea Bălan iubitului ei la ultima poză cu el de pe Instagram. „La cât mai mulți, iubita mea!”, a fost răspunsul lui Tiberiu Argint.

Artista este activă pe rețelele de socializare, dovada fiind și comunitatea numeroasă pe care o are de circa 1,5 milioane de urmăritori. Vedeta postează zilnic fotografii din Dubai, ținându-și fanii la curent cu tot ce se întâmplă în vacanță. În ultima postare, Andreea s-a afișat într-un costum de baie de culoare alb etalându-și formele superbe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: