Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, vacanță secretă cu Tiberiu Argint. Ce i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți

Andreea Bălan, vacanță secretă cu Tiberiu Argint. Ce i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți

Andreea Bălan, vacanță secretă cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan este într-o nouă relația cu Tiberiu Argint, dar momentan cei doi nu și-au oficializat relația. Se pare că iubirea dintre ei doi este mare, având în vedere că Andreea ș Tiberiu vor merge într-o altă vacanță. Nici bine nu ți-au despachetat bagajele, că trebuie să și le facă iar!

Andreea Bălan, vacanță secretă cu Tiberiu Argint. Ce i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți

După ce a divorțat de soțul său, George Burcea, Andreea Bălan iubește din nou! Deși nu și-a oficializat relația cu Tiberiu Argint, cei doi au fost surprinși în nenumprate rânduri când își petreceau timpul împreună. Mai mult, cei doi îndrăgostiți vor să-și petreacă cât mai mult timp împreună. Acest lucru o demonstrează imaginile postate de aceștia pe rețelele de socializare.

Andreea și Tiberiu au postat mai multe fotografii din Lisabona, iar ceea ce a atras atenția tuturor a fost declarația de dragoste pe care Tiberiu i-a făcut cântăreței. Astfel, la una dintre imagini, Tiberiu Argint a scris un mesaj de-a dreptul emoționant. „NU ȘTIU UNDE MĂ DUC, DAR MĂ DUC. VII CU MINE?”a scris acesta.

Andreea Bălan în vacanță cu noul iubit

Chiar dacă sunt plecați împreună în Lisabona, cei doi nu au postat fotografii împreună. Andreea a postat o imagine în fața unui obiect turistic, iar Tiberiu a făcut cam același lucru, doar că nu a apărut în poză.  ”Mă bucur foarte mult să te văd așa fericită! Meriți❤️ Ești o scumpă☺”, ”Un zâmbet copilăresc cald și sincer, asa te vreau, optimismul te-a caracterizat în totdeauna chiar și în cele mai grele momente fii fericită, meriți vacanță minunată să ai”, ”Oceanariul și pateul de sardine sunt spectaculoase. Distracție plăcută pentru mine. Lisabona este un oraș de suflet”, au scris fanii Andreei! În tot acest timp, fostul soț, George Burcea se află în izolare alături de noua sa iubită,Viviana Sposub. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Orășeni vs săteni”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: