Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Bălan vorbește despre prima întâlnire cu Victor Cornea. Cum a surprins-o tenismenul pe celebra artistă

Andreea Bălan vorbește despre prima întâlnire cu Victor Cornea. Cum a surprins-o tenismenul pe celebra artistă

Andreea Bălan și Victor Cornea au fost nevoiți să se despartă. Ce decizie au luat cei doi după eșecul dureros de la Cupa Davis

Andreea Bălan și Victor Cornea au întărit legătura lor în timpul unui an de relație, iar povestea lor de dragoste pare să devină tot mai solidă pe măsură ce timpul trece. Amintindu-și cu plăcere de prima lor întâlnire, artista rememorează momentul în care tenismenul a surprins-o cu o întrebare profundă, dorind să afle mai multe despre visurile și aspirațiile ei. Relația lor a fost făcută publică vara trecută, chiar în ziua aniversării ei, când Victor a inițiat contactul printr-un mesaj pe Instagram, impresionat fiind de discursul artistei despre spiritualitate.

În prezent, Andreea Bălan și-a exprimat dorința de a avea o nuntă restrânsă, organizată la malul mării, în compania persoanelor apropiate. Această declarație sugerează că relația lor este una serioasă și că se îndreaptă către un viitor comun stabil și fericit.

„Victor mă echilibrează și mă ajută foarte mult”

Cântăreața se pregătește intens pentru primul ei concert la Sala Palatului, beneficiind de sprijinul puternic al iubitului său. Interesant este faptul că discuția despre acest vis a avut loc încă de la prima lor întâlnire, când Victor a întrebat-o despre obiectivele pe care le mai are de atins în carieră.

„Victor mă echilibrează și mă ajută foarte mult să-mi îndeplinesc acest vis (n.r. concert la Sala Palatului) și nu doar acesta. Suntem amândoi foarte competitivi și foarte disciplinați și mă susține în toate visurile pe care le am. Chiar la prima întâlnire m-a întrebat ce îți dorești tu să mai realizezi că noi știm că ai realizat foarte multe în cariera ta, care mai e visul tău. Fix la prima noastră întâlnire i-am spus că ultima mea redută de cucerit e să fac un concert la Sala Palatului. Iată că ce am spus la prima întâlnire totul se adeverește la un an distanță”, a dezvăluit artista pentru spynews.ro.

Unul dintre cele mai importante momente din cariera ei

Evenimentul muzical la Sala Palatului este unul dintre cele mai importante momente din cariera ei, iar Andreea Bălan se pregătește intens pentru acest moment de cotitură. Va fi însoțită pe scenă de peste 20 de dansatori, iar costumele pentru spectacol au fost comandate din diverse țări.

„E un mare vis de-al meu. E clar că orice artist își dorește să aibă un spectacol mare așa, frumos, iar când ajungi la un anumit nivel cred că e necesar, îmi doresc de câțiva ani încoace, iar pe 16 octombrie la Sala Palatului vă aștept pe toți, se numește ‘Povestea sufletului meu’, va fi un spectacol emoționant unde voi prezenta toate părțile mele, fără măști și voi povesti anumite experiențe foarte personale din viața mea, va fi construit ca un musical care povestește toate experiențele mele sufletești de-a lungul anilor. În perioada următoare voi lansa câteva piese, iar una dintre ele chiar se numește „Povestea sufletului meu”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: