Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan vrea să se răzbune pe George Burcea. Ce ”surpriză” i-a pregătit

Andreea Bălan vrea să se răzbune pe George Burcea. Ce ”surpriză” i-a pregătit

George Burcea si Andreea Balan

Divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan capătă amploare. Artista i-ar pregăti o surpriză nu tocmai plăcută fostului partener, pentru a doua înfățișare la tribunal. Sursea apropiate ale cântăreței susțin că Andreea ar vrea să-l pună pe actor să plătească pensie alimentară retroactiv, fetițelor lor.

Andreea Bălan vrea plată retroactivă a pensiei alimentare pentru fetițe

Andreea Bălan și George Burcea sunt încă în plin proces de divorț. Deși se cunoaște faptul că Andreea luptă pentru a obține custodia celor două fetițe pe care le are cu actorul, artista i-ar mai pregăti o ”surpriză” fostului partener, la a doua înfățișare la tribunal. Cântăreața ar vrea plată retroactivă pentru pensia alimentară a celor două fete, spun apropiați ai Andreei.

”Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau. Să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei.

(…) are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă. Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă., au declarat surse apropiate ale Andreei Bălan, pentru playtech.ro. Aceleași surse spun că, deși ambii și-au găsit parteneri de cuplu, Andreea ar fi deranjată de relația lui George Burcea cu Viviana Sposub.

De ce s-au despărțit George Burcea și Andreea Bălan

Atunci când relația lor s-a încheiat, George Burcea declara că motivul rupturii ar fi neînțelegerile, care ar fi început înainte de căsătorie. Mai mult, un alt aspect important pe care l-a dezvăluit actorul este faptul că artista a insistat asupra organizării nunții.

”Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o. La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite..”, a declarat George Burcea.

Totodată, cântăreața a mai afirmat că George Burcea s-a schimbat după ce a scris o carte despre violențele tatălui său. Actorul ar fi decurs la violență, gest pe care el l-a negat, atunci când toată lumea a aflat de despărțirea lor.

”Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă”, a declarat George Burcea la momentul respectiv.

De altfel, George Burcea este afectat de faptul că nu mai are o relație atât de apropiată cu fetițele sale, în urma divorțului.

”Cred că cea mai mare ruptură este cea legată de copii. Faptul că nu mai sunt zilnic cu ele şi faptul că eu eram dependent de ele şi ele de mine. Îmi doresc să fiu sănătos. Şi cel mai important lucru e să terminăm odată cu acest divorţ. Mi se pare că cineva este îndrăgostită de scandal şi de apariţii şi ar dori ca procesul să mai ţină câţiva ani, aşa cum au mai fost şi alte scandaluri”, a mai completat actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: