Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa. Tatăl artistei avea probleme cu alcoolul: „Îmi doream să moară”

Andreea Bănică, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa. Tatăl artistei avea probleme cu alcoolul: „Îmi doream să moară”

GALERIE FOTO (3) Andreea Bănică, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa

Andreea Bănică, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa. Vedeta a făcut dezvăluiri uimitoare în podcast-ul lui Măruță. Andreea Bănică a vorbit despre copilăria sa, dar și despre momentele grele pe care le-a avut când tatal său trăia. Artista a declarat că părintele său avea probleme cu alcoolul.

Andreea Bănică, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa. Tatăl artistei avea probleme cu alcoolul: „Îmi doream să moară”

Andreea Bănică, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa. Andreea este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar ani la rând a făcut parte din trupa Blondy. Din păcate, cântăreața a trecut prin momente cumplite în copilărie. În perioada 2001-2003, Andreea Bănică și-a pierdut ambii părinți și a suferit enorm. Tatăl artistei a avut probleme cu alcoolul și era violent cu Andreea, mama și sora acesteia. Vedeta nu a uitat nici până în ziua de astăzi durerea pe care a simțit-o în acele momente. „Când am plecat de acasă am zis că nu vreau să plâng. L-am urât din tot sufletul. La un moment dat, îmi doream să moară. Îmi ziceam că nu mai vreau’, a spus Andreea în podcast-ul lui Măruță.

Vedeta a declarat că tatal său a început să bea foarte mult alcool și își agresa fizic și verbal familia. „Știam că vine. Îl auzeam de la etajul unu. De la etajul unu până la patru, fiind foarte mare ecou, auzeam cum ne înjură și cum ne face. Am scăpat-o pe mama mea din mâinile lui de foarte multe ori’, a mai spus Andreea.

Andreea Bănică a mărturisit că băutura a fost cea care i-a luat viața tatălui său. Acesta a povestit că părintele său a murit în urma unui accident, după ce a consumat alcool cu mai multe persoane. A murit într-un accident. „A venit băut de la o întâlnire cu niște bărbați, a venit pe stradă, s-a certat cu cineva și persoana aceea i-ar fi dat un brânci și a căzut cu capul de bordură.S-a întâmplat asta dintr-un accident, acea persoană n-ar fi recunoscut. A venit salvarea abia a doua oară, n-au vrut să-l ia la spital pentru că era băut, ceea ce e anormal, eu n-am avut putere să mai fac nimic, să scormonesc și să scot la iveală ce s-a întâmplat‘, a spus artista.

Andreea Bănică și-a pierdut ambii părinți

Artista este o mămică împlinită și de câțiva ani și-a întemeiat o familie foarte frumoasă cu Lucian Mitrea. Andreea Bănică a dezvăluit că retrăiește momentele dureroase, din cauza faptului că și-a pierdut ambii părinți. Originară din Euforie Sud, suferă în fiecare an de Crăciun, după ce și-a pierdut familia în mod subit. Vedeta a crescut într-un mediu onest, și pare că a rămas marcată pe viață, pentru că nu poate trece pesye suferința provocată de pierderea părinților săi.

„Împodobeam bradul. Tata mă punea să fac multe lucruri în casă, spunea că mă pregătește pentru viața și că vrea să fiu pe picioarele mele, să nu am nevoie de nimeni. Era mai sever de fel, dar mă iubea ca pe ochii din cap. Îmi plăcea să gătesc cu mama, să o ajut să înfășoare sarmalele, să facă prăjituri. Mirosea într-un fel anume în casă. De când au murit amândoi, nu am mai simțit la fel. Mereu ne luau mie și surorii mele ce ne doream. Nu aveam pretențiile pe care le au copiii acum, nu exista așa ceva. Noi ne bucuram la lucruri simple.Durerea asta nu se va șterge niciodată”, a povestit Andreea Banica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: