Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică, reacție după ce Ludovic Orban a anunțat închiderea școlilor. ”E trist!”

Andreea Bănică, reacție după ce Ludovic Orban a anunțat închiderea școlilor. ”E trist!”

Premierul Ludovc Orbana a anunțat în urmă cu câteva ore faptul că școlile din București se vor închide, din cauza situației epidemiologice. În acest context, Andreea Bălan a avut o reacâie vehementă după acest anunț.

 

Cum a reacționat artista

 

Andreea Bănică este, pe lângă o artistă desăvârșită, și o mamă grijulie. În ciuda carierei care îi ocupă cea mai mare parte din timp, artista nu uită niciodată să le acorde atenție și să se ocupe și de cei mici.

În contextul pandemiei, Andreea a uat toate măsurile pentru a-i ține pe cei mici în siguranță.

Sofia, fata artistei, învață de acasă, online, iar artista are, astfel, timp și de cel mic. Artista se împarte cu brio între viața de familie și carieră.

Deși mulți părinți au fost de acord ca cei mici să se întoarcă la școală, Andreea Bănică a refuzat să facă același lucru cu Sofia. Artista mai spune că noile măsuri privind trecerea școlilor din București în scenariul roșu nu este o surpriză și că era de așteptat acest lucru.

”E trist ce se întâmplă, dar nu pot spune că e o surpriză. Ne așteptam să fie așa, acesta este și motivul pentru care am ales ca Sofia să facă școală doar online, nu în sistemul hibrid”, a scris Andreea Bănică pe Instagram, imediat ce Ludovic Orban a anunțat că școlile din București se vor închide în zilele următoare.

 

Fetița artistei învață de acasă

 

Artista a decis la începutul anului școlar să nu își trimită fată la ore fizic, ci să opteze pentru cursurile online, chiar dacă inițial credea că este ok ca Sofia să se încadreze în sistemul hibrid. Teama de infectare cu noul coronavirus a determinat-o pe artistă să își schimbe, însă, părerea.

”Am decis să nu îmi trimit prințesa la școală în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat… trăim vremuri pe care nu îmi imaginam vreodată că le vom trăi. Prefer să facă școală de acasă, online pentru că i se permite acest lucru”, a scris Andreea Bănică în urmă cu o lună de zile pe pagina de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: