Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Berecleanu a dat-o în judecată pe Sorina Matei. Prezentatoarea Tv a plecat de la Antena 1

Andreea Berecleanu a dat-o în judecată pe Sorina Matei. Prezentatoarea Tv a plecat de la Antena 1

Andreea Berecleanu a dat-o în judecată pe Sorina Matei. Prezentatoarea Tv a plecat de la Antena 1

Andreea Berecleanu a dat-o în judecată pe Sorina Matei. Prezentatoarea Tv a plecat de la Antena 1. O fostă colegă a prezentatoarei Andreea Berecleanu a scris un mesaj pe rețelele de socializare că aceasta nu este o jurnalistă ci o prompteristă.

Andreea Berecleanu a dat-o în judecată pe Sorina Matei. Prezentatoarea Tv a plecat de la Antena 1

Sorina Ruxandra Matei a scris în urma cu câteva zile un mesaj pe rețelele de socializare despre Andreea Berecleanu, după ce prezentatoarea și-a anunțat retragerea de la pupitrul știrilor de la Antena1.

Sorina Matei a scris că Andreea Berecleanu nu este o jurnalistă ci o prompteristă.

Berecleanca nu e jurnalistă, e prompteristă. Nu a fost niciodată jurnalistă. Nu a dat, nu a aflat niciodată, nicio ştire. Niciodată. Cu ştiri se ocupă jurnalistul. Berecleanca nu are de unde să ştie, că de asta nu s-a ocupat niciodată în ultimii 17 ani, a scris Sorina Matei.

Andreea Berecleanu își dă în judecată fosta colegă

Un fan de-al Andreei Berecleanu a declarat că i-a trimis un mesaj acesteia unde a întrebat-o ce părere are despre mesajul Sorinei Matei.

Fosta prezentatoare i-a spus bărbatului că a acționat-o în judecată pe fosta sa colegă pentru cele spuse în spațiul public.

Sonia Ruxandra a mers mai departe cu jignirile la adresa fostei prezentatoare.

Mai cunosc eu mulţi care fac PR, afaceri şi care şi acum se prezintă fals jurnalişti, maculând meseria. La Berecleanu, dacă pică prompterul sau curentul, nu ştie ce să zică şi nici ce să facă, s-a terminat.

Berecleanu e o faţă obsedată de machiaj, care vine, citeşte prompterul şi pleacă la businessurile ei. Private. Dintotdeauna. Businessuri care nu au legătură cu presa, dar în care e mişto să te foloseşti de calitatea de «jurnalist», ca şi-n emisiuni tv.
Spre deosebire de muza Berecleanu, Sandra scrie ştiri, materiale, se implică. Sandra nici n-are nevoie de prompter. Le ştiu pe amândouă din câmpul muncii, ca să zic aşa. Mulţi ani. Diferenţele sunt uriaşe, huge, nici nu încap niciun fel comparaţii, a scris Ruxandra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: