Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Berecleanu, motivul pentru care a revenit în televiziune. De ce a ales Prima TV

Andreea Berecleanu, motivul pentru care a revenit în televiziune. De ce a ales Prima TV

Andreea Berecleanu, tratament minune pentru față

Andreea Berecleanu a revenit, de curând, în televiziune, la opt luni după ce a luat o pauză pe termen nedefinit. Așadar, de la prezentarea știrilor ”Observator”, de la Antena 1, a trecut la ”Focus Prima Tv.” Andreea Berecleanu a dezvăluit motivul pentru care a acceptat oferta.

Andreea Berecleanu a revenit în TV. Ce a determinat-o

Andreea Berecleanu s-a reîntors în televiziune după opt luni de absență. De la pupitrul știrilor Observator de la Antena 1,  la pupitrul știrilor ”Focus Prima Tv”.  Într-un interviu acordat recent, Andreea a dezvăluit motivul revenirii pe micile ecrane, informează okmagazine.ro.

După ce a plecat de la Antena 1, părea că se va dedica pentru totdeauna clinicii soțului ei. Andreea Berecleanu spune că se ocupă în continuare de zona de comunicare a clinicii. Va încerca, de altfel,  să se împartă între două locuri de muncă.

”Exact asta am făcut. Cronos Med este unul dintre clienţii mei pe partea de comunicare. Dar am avut şi alte zone ale comunicării care, ca şi înainte de a pleca din TV, îmi ocupau restul timpului. Sunt, prin definiţie, formaţie şi experienţă, un om de branding şi conţinut. Iar acum, odată cu întoarcerea la pupitrul ştirilor, ziua mea se va împărţi exact la fel. Eu nu renunţ la ce am clădit individual”, a explicat prezentatoarea de știri pentru aceeași sursă, pentru a precizat și că s-a consultat cu soțul ei în ceea ce privește oferta de la Prima Tv.

Andreea Berecleanu a mărturisit că a ales Prima TV pentru bunul simț al celor cu care a discutat, aspect care este ”o rară avis” în lumea patronilor televiziunii.

„Bunul simţ al celor cu care am purtat discuţiile. Ţi se pare puţin? Nu, te asigur că e o rară avis în această lume a patronilor de staţii TV”, a dezvăluit îndrăgita prezentatoare.

În ceea ce privește partea salarială de la Prima TV, Andreea a precizat că nu a pus prea mult accent pe acest aspect.

”Este ultimul aspect pe care-l discut, în general. La fel de bine cum nu m-a interesat niciodată salariul cuiva. Sunt conştientă de imaginea şi experienţa mea, aşa încât nu am avut surprize neplăcute la acest capitol. Dar nu asta primează în alegerile mele”, a mai spus Andreea.

Prezentatoarea de știri i-a descris plăcuți pe noii săi colegi, dar și că postul are un ”aer proaspăt” adus de jurnaliștii tineri.

”Este o atmosferă relaxată, oamenii nu sunt încrâncenaţi, nu se bârfesc şi nici nu se victimizează. E un aer proaspăt adus de mulţi tineri jurnalişti, dar şi competent, adus de seniori. E o echipă echilibrată şi cu o energie bună”, a declarat Andreea Berecleanu.

Ce a făcut Andreea Berecleanu imediat după plecarea de la Antena 1

Prezentatoarea de știri a mai explicat faptul că dependența de televiziune ”nu şi-a arătat „faţetele“ deloc” după ce a renunțat la Antena 1. Acest lucru, spune Andreea, denotă faptul că pentru ea este mai importantă profesia de jurnalist, decât titulatura de  vedetă.

”Am fost chiar uimită de faptul că pentru mine această dependenţă nu şi-a arătat „faţetele“ deloc. Deşi sunt 27 de ani de emisii live, iată că am reuşit să mă adaptez foarte bine şi fără a fi prezentă pe micul ecran. Asta demonstrează că e mai importantă profesia de jurnalist decât statutul de „vedetă“. Iar persoană publică am rămas oricum, vrând nevrând, prin expunerea avută atâţia ani”, a mai dezvălui Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu prezintă știrile Focus Prima TV, în fiecare zi de luni până joi, de la ora 18:00

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: