Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu nu au terminat încă procesul de partaj. Este vorba de aproape 64.000 de lei

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu nu au terminat încă procesul de partaj. Este vorba de aproape 64.000 de lei

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au decis în urmă cu mai bine de 8 ani să pună capăt căsniciei lor, dar acest lucru nu a însemnat și că cei doi soți și-au încheiat orice legătură. Partajul lor de bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial este încă în atenția instanței, care recent a luat o hotărâre care o dezavantajează pe prezentatoarea de știri.

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au format un cuplu fericit pentru mai bine de 15 ani, însă povestea lor a ajuns la final în anul 2013. Cei doi au fost mereu foarte discreți atunci când a venit vorba de viața personală, așa că nu au permis ca subiectul separării lor să fie abordat în spațiul public din țara noastră.

Nu au ascuns faptul că mariajul lor nu mai funcționa, însă au preferat ca motivele care au dus la această separare să fie cunoscute doar de ei. Rămân uniți de cei doi copii au lor, care au rămas în grija Andreei. În timp ce fostul său soț a ales să plece din România în urmă cu mai mulți ani, ea a reușit să-și refacă viața pe plan sentimental și să treacă peste acest incident nefericit.

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu nu au terminat încă procesul de partaj. Este vorba de aproape 64.000 de lei

La 8 ani de când au decis să divorțeze, Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu întâmpină încă probleme în ceea ce privește partajul bunurilor comune/lichidarea regimului matrimonial. Prezentatoarea de știri i-a cerut în instanță fostului său partener achitarea sumei de 63.837,59 lei, însă solicitarea sa a fost respinsă la începutul acestei săptămânii.

„Admite excepţia prescipţiei dreptului material la acţiune, invocată de pârâtul-reclamant. Respinge capătul de cerere constând în obligarea pârâtului-reclamant la plata către reclamanta-pârâtă a sumei de 63.837,59 lei, ca prescris. Respinge excepţia inadmisibilităţii invocată de pârâtul-reclamant, ca neîntemeiată.

Cu cale de atac odată cu fondul. Stabileşte termen de judecată pentru data de 28.02.2022, ora 10.30, cu citarea părţilor. Pronunţată, azi, 10.12.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată în decizia instanței, conform wowbiz.ro.

Banii pretinși de Andreea Berecleanu ar reprezenta investițiile sale în firma de producție pe care a avut-o alături de Andrei Zaharescu și asociații săi. După ce firma a intrat în faliment, bunurile au fost scoate la licitație, iar prezentatoarea de știri a sperat că-și poate recupera banii investiți.

Decizia recentă a magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 arată însă că solicitarea prezentatoarea de știri nu este întemeiată. Cererea de achitare a sumei respective de către Andrei Zaharescu a fost respinsă pentru moment, dar va fi rediscutată în data de 28 decembrie, atunci când cei doi soți se vor întâlni din nou în fața instanței.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: