Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Esca a deschis ediţia specială a Ştirilor Pro TV cu un mesaj emoționant. Ce a transmis aceasta românilor

Andreea Esca a deschis ediţia specială a Ştirilor Pro TV cu un mesaj emoționant. Ce a transmis aceasta românilor

Andreea Esca a deschis ediţia specială a Ştirilor Pro TV cu un mesaj emoționant

Andreea Esca este imaginea postului de televiziune ProTv. Aceasta a fost prima care a deschis știrile în urmă cu 25 de ani, iar astăzi a transmis un mesaj special. 

Andreea Esca a deschis ediţia specială a Ştirilor Pro TV cu un mesaj emoționant

Andreea Esca este vedeta Pro TV, este singura vedetă cu care postul de pe Pache se identifică. Sentimentul este reciproc, cel mai probabil, pentru că atunci când spunem Andreea Esca, spunem și știrile Pro TV. Astăzi, la aniversara celor 25 de ani ai postului, știrista a transmis un mesaj puternic și emoționant telespectatorilor, potrivit stirileprotv.ro.

“Am crescut împreună, am luat atitudine, n-am acceptat compromisuri, ne-am susținut, și ne-am încurajat reciproc. Și mai ales, nu am lăsat răul să ne încurce în a face lucruri bune.

Dar, iată, că acest 2020 ne-a încercat din plin, pe toți. Într-o zi de martie, ne-a furat viețile. Ne-a bulversat planurile și așteptările, și le-a aruncat la coș. Apoi ne-a trezit, mai ceva ca un duș, cu apă rece. Să fie oare o lecție? Indiferent de răspuns, am aflat cât de prețioasă este clipa, cât de calde erau îmbrățișările, și cât de important este să-i vezi, și să-i auzi pe ai tăi”, este mesajul Andreei Esca la începutul ediţiei speciale a Ştirilor Pro TV, la împlinirea a 25 de ani de Pro TV.

ProTV a împlinit 25 de ani de la lansare

Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, PRO TV sărbătorește 25 de ani de la apariție, iar cei de acasă au avut parte de numeroase surprize. Programul zile a fost unul special, iar în mediul online s-a lansat site-ul 25deani.protv.ro care va reuni momentele care au scris istoria televiziunii.

”Bună seară, România! Bună seara, București!”, așa a început istoria de un sfert de secol a PRO TV. Jurnalul de știri prezentat de Andreea Esca reprezintă un moment video memorabil care, alături de alte câteva zeci, la fel de impresionante, se regăsește pe platforma 25deani.protv.ro.

Noul site le oferă cititorilor șansa de a porni într-o călătorie nostalgică în timp, printr-un timelime care le aduce aminte de emisiunile, vedetele, campaniile, promo-urile, cântecele de 1 decembrie, edițiile speciale ale știrilor, filmele, serialele și tot ceea ce a făcut ca PRO TV să fie prima opțiune a telespectatorilor de-a lungul anilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: