Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca are emoții mai mari ca la Pro TV. Fiul ei cel mic dă Bacalaureatul

Andreea Esca are emoții mai mari ca la Pro TV. Fiul ei cel mic dă Bacalaureatul

Toată România o cunoaște pe frumoasa prezentatoare Andreea Esca, iar în ultimii ani, cu pași mici aceasta și-a făcut „publici” și copiii. Andreea Esca împreună cu Alexander Eram au împreună o fată și un băiat. Alexia Eram foarmează un cuplu de invidiat cu Mario Fresh, iar fiul cel mci Aris Melkior nu a intrat prea mult în atenția presei fiind o persoană discretă.

Fiul Andreei Esca va susține examenul de Bacalaureat

Aris Melkior este fiul cel mic al Andreei Esca. Mezinul familiei a crescut și a venit rândul său să susțină examenul maturității. Sora sa Alexia a ales să studieze peste hotare, mai precis la Londra după ce a susținut examenul de Bacalaureat.

Cu ocazia acestui eveniment important, Andreea Esca a publicat un mesaj emoționant. „Hai și cu ultimul examen și Universitate scrie pe tine! #loveu #my #lion #king„, a scris Andreea Esca pe rețelele sociale.

Andreea Esca și Alexander Eram se pot declara doi părinți împliniți prin prisma copiilor lor care le-au adus numai motive de bucurie. Alexia Eram va termina în această vară universitatea și conform spuselor ei își dorește să se întoarcă în România pentru a-și crește imaginea la care lucrează deja de câțiva ani.

Ce declara fiul Andreei esca mai de mult

Aris Melkior este un băiat care nu își dorește să fie prea mult sub lumina reflectoarelor, dar în trecut a acordat un interviu. Acesta a vorbit despre faptul că nu este foarte încântat de faptul că lumea mereu crede că dacă părinții lui sunt celebrii, viața lui de familie este alta decât a celor din jur. El a spus că părinții lui sunt ca orice alți părinți.

Vreau să spun că pentru mine, părinții mei sunt ca orice alti părinți, nu contează că sunt mai cunoscuți decât alții, și nu îmi place când mi se tot spune asta cu „părinții tăi cunoscuți. Ce am învățat de la ei? Să fiu politicos și să fac ce îmi place.„, a spus Aris Melkior într-un interviu din anii trecuți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: