Redactia.ro
Home » TV » FOTO Cine este tatăl Andreei Esca. Bărbatul nu și-a dorit ca fiica lui să fie jurnalist

FOTO Cine este tatăl Andreei Esca. Bărbatul nu și-a dorit ca fiica lui să fie jurnalist

Andreea Esca

Andreea Esca este unul dintre cei mai renumiți jurnaliști din România, în momentul de față. Îndrăgita prezentatoare de la PRO TV și-a ales meseria de jurnalist, fără ca tatăl ei să fie de acord. Dumitru Esca a mărturisit, recent, într-un interviu, ce i-ar fi plăcut să devină fiica sa.

Cine este tatăl Andreei Esca. Bărbatul nu și-a dorit ca fiica lui să fie jurnalist

Dumitru Esca, în vârstă de 82 de ani, a dezvăluit într-un interviu că nu a fost încântat atunci când a auzit că fiica lui, Andreea Esca, a ales să devină jurnalist. Lui i-ar fi plăcut ca aceasta să urmeze ASE și să devină economist. Însă, Andreea Esca a picat examenul de la ASE.

Tatăl Andreei Esca nu a vrut ca fiica lui să fie jurnalist „Am fost supărat”

„Ei, Am dibuit-o să văd ce îi place. Și am văzut că nu prea îi plac multe. Atunci tocmai venise Revoluția și zic «Du-te la economiști acolo, la ASE» Și s-a dus! S-a dus unde i-am spus, dar nu a intrat. Am fost supărat până am văzut că și-a făcut loc după aia la o facultate de Jurnalism. Nu eram încântat. Mai erau și alte secții pe acolo și am crezut că se duce la altă secție. Ea s-a dus unde a vrut și după aia am susținut-o”, a spus Dumitru Esca, potrivit Cancan.

Dumitru Esca, despre cum era fiica lui în copilărie

Dumitru Esca a mai spus că în copilărie, Andreea Esca era un copil rebel, mai ales în vacanțele de la bunici: Avea o gașcă aici în sat, veneau pe la 2 acasă, chiar dacă aveau 12, 13 ani. O lăsam în pace. Aveau de umblat, de furat cartofi, roșii de pe câmp”, a povestit Dumitru Esca.

Odată ce a intrat la Jurnalism, Andreea Esca a reușit încă din primul an de facultate să se angajeze. La 19 ani s-a angajat la televiziunea SOTI, actuală PROTV.

”Primul job l-am avut la 19 ani. Eram studenta in primul an la Jurnalism si m-am angajat la televiziunea SOTI, prima televiziune privata din Romania. Faceam reportaje ziua, prezentam stiri la ora 24 ( miezul noptii) si  aveam o emisiune sociala saptamanala, impreuna cu Lucian Mandruta care se numea „Chestiunea Zilei”.De la bun inceput am lucrat in televiziune, chiar de cand televiziunea in mediul privat era doar un experiment…. dar am avut norocul sa cunosc  profesionisti care m-au invatat , m-au ajutat si m-au sustinut sa evoluez. Si eu la randul meu incerc sa imi ajut colegii mai tineri. As vrea ca si ei sa-si aduca aminte cu placere de mine asa cum imi aduc eu aminte de oamenii alaturi de care am lucrat la inceput”, a spus Andreea Esca într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: