Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Andreea Esca, îmbătrânită cu 20 de ani. Cum s-a fotografiat prezentatoarea

Andreea Esca, îmbătrânită cu 20 de ani. Cum s-a fotografiat prezentatoarea

Andreea Esca și-a surprins fanii cu o postare inedită în mediul online, în care apare cu un look schimbat. Care au fost reacțiile celor care o urmăresc în mediul online?

Andreea Esca, look îmbătrânit

Zilele trecute, Andreea Esca a postat pe contul de Instagram câteva fotografii surprinse la o petrecere. Acolo, celebra prezentatoare a încercat o perucă blondă, scurtă, care i-a schimbat cu totul look-ul. „Păi nu sunt eu „vintage” pentru ziua ta, Sânziana Negru? Și sunt fan Jane Fonda. Se vede?”, a fost mesajul care a însoțit respectiva postare.

Fanii, în schimb, n-au fost tocmai încântați de peruca purtată de Andreea Esca. Deși mulți i-au complimentat curajul și i-au găsit oponente din rândul celebrităților de peste Ocean, alții au remarcat că n-o prinde schimbarea de look.

Andreea a slăbit fabulos

Chiar dacă look-ul recent propus e ușor îmbătrânit, Andreea a slăbit și arată mai bine ca oricând. Prezentatoarea a slăbit de la 64 de kilograme la 55 de kilograme, cu ajutorul unei diete simple. Ea a încercat să elimine carbohidrații din alimentația zilnică, iar rezultatele n-au întârziat să apară. Andreea Esca se bucură azi de o siluetă ca trasă prin inel la cei 1,62 m înălțime.

Ce spunea prezentatoarea despre schimbarea ei fizică: “Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie. Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din pacate, însă, nu vă pot da rețeta. Si atunci vă doresc să o gasiți, să stiți că, dacă veți face, daca veți trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului”, spune Andreea Esca.

Loading...