Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca părăsește pupitrul Știrilor PRO TV? „Mi-am dat seama că vreau”

Andreea Esca părăsește pupitrul Știrilor PRO TV? „Mi-am dat seama că vreau”

Andreea Esca este de departe cea mai cunoscută și mai bună prezentatoare de la noi. În cadrul unui interviu a fost întrebată dacă va pleca vreodată de la PRO TV. Răspunsul ei a fost cât se poate de ferm. Ce a declarat Andreea Esca despre o posibilă plecare.

Andreea Esca părăsește PRO TV?

Andreea Esca a fost pusă față în față cu o întrebare care stă pe buzele multora. Prezentatoarea a fost înterbată dacă va pleca vreodată de la postul de televiziune care a consacrat-o. Andreea Esca a mărturisit că nu a avut niciodată în gând să plece. Mai mult, Andreea Esca a dezvăluit faptul că la un moment dat și-a dorit să își facă propria emisiune, doar că simțea că nu se va putea descurca și cu emisiune și cu știrile. Vedeta a declarat că nu și-a dorit să riște și că nu ar vrea vreodată să renunțe la știri.

Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești.

Nu! Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat.

Sunt dură cu colegii mei. La fel de dură cum sunt cu mine, râdem, glumim, dar nu părăsim incinta. Sunt amuzantă, dar când e de treabă, suntem serioşi. Aş da afară dacă mi-ar promite cineva ceva şi nu s-ar ţine de cuvânt. Doar dacă ai murit poţi să te scuzi, din punctul meu de vedere. Dacă am vorbit o chestie, vreau să rămână aşa.„, a afirmat Andreea Esca.

Andreea Esca, gafă în direct

Chiar Andreea Esca a povestit o întâmplare penibilă dar foarte amuzantă din cariera sa. Vedeta de televiziune a mărturisit că la un moment dat, când era în emisie, a făcut o gafă de proporții. Niciun om nu este fără de greșeală la locul de muncă și iată că nici cea mai bună prezentatoare de știri nu este. Andreea Esca a relatat că în cadrul unei ediții de știri, din cauza faptului că nu a fots înștiințată de producători de o schimbare în desfășurarea emisiunii, a încurcat invitații.

E o singură chestie pe care o tot povestesc, pentru că pe aia mi-o amintesc și mi-a rămas așa… Aveam doi invitați în același timp, adică în același jurnal. Atunci aveam doi invitați care nu erau persoane publice și nu știam cum arată omul respectiv. Unul venea pe o știre, iar altul pe alt subiect. Unul trebuia să vină lângă mine, la masa mea și celălalt era într-o altă cameră. Regizorul de platou i-a încurcat și mi-a adus omul de la subiectul 2 pe subiectul 1.

Eu nu știam cum arată. Era ceva cu recolta de roșii… Am întrebat omul de roșii și el a zis că eu sunt cu centrala de la Cernavodă. Am simțit că nu înțeleg absolut nimic. A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă. Uneori îmi vine să râd, dar nu am ajuns la performanța asta. Mă gândesc ce pățesc dacă încep să sughit sau strănut.”, a spus Andreea Esca în cadrul unui interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: