Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea a spus-o clar și răspicat! Fiul ei nu vrea să-și vadă tatăl: „Ultima dată ne-am certat foarte tare…” VIDEO

Andreea Mantea a spus-o clar și răspicat! Fiul ei nu vrea să-și vadă tatăl: „Ultima dată ne-am certat foarte tare…” VIDEO

Andreea Mantea a spus-o clar și răspicat! Fiul ei nu vrea să-și vadă tatăl. Iată detaliile! 

Fiul Andreei Mantea nu vrea să-și vadă tatăl

Andreea Mantea a povestit într-un videoclip pe o platformă online faptul că fiul ei nu dorește să-și petreacă timpul cu tatăl său, deși ea, în nenumărate rânduri a încercat să-l convingă. Vedeta crede că David nu mai este doar un copil și că poate lua singur deciziile, deoarece au ajuns într-un punct în care se ceartă datorită acestui subiect:

@lazar.nrw_ #romania #fypシ゚viral #andreeamantea ♬ sunet original – Lazar

Andreea Mantea nu vrea să se căsătorească

Andreea Mantea a fost prezentă în emisiunea prezentată de Oana Radu, „Detectorul de minciuni”, unde a mărturisit nu își dorește să devină mireasă. Vedeta este de părere că are un băiat de crescut, iar gândul nu-i mai stă la măritiș:

„Nu. După o vârstă îți ridici atât de mult standardele încât ai de câștigat dacă nu mai placi pe nimeni. E mai bine așa. Nu e vorba de vrut aici. După o vârstă nu mai este vorba despre ce-ți dorești, ci despre ceea ce-ți aduce viața”, a ținut să spună Andreea Mantea.

Andreea Mantea este de părere că a făcut numai alegeri proaste la capitolul dragoste. „Degeaba vreau eu acum să am o vacanță de vreo două săptămâni. Degeaba vreau, pentru că știu că nu e posibil. Eu, până la această vârstă, în viața mea sentimentală am făcut doar greșeli. Am ținut-o dintr-o greșeală în alta”, a mai spus Andreea Mantea.

De altfel, moderatoarea susține că dacă va exista un bărbat care să-i placă, nu va spune „Nu!”. Totuși, nu -și va face planuri de viitor cu acesta și nu se va implica emoțional:

Există David în viața mea acum. Pentru nimic în lume eu nu o să mai stau să-mi pierd timpul prețios. Dacă pun ochii pe cineva și acel cineva mă place și vrem să bem un vin și să stăm de vorbă, nu zic că nu o să o fac, dar de implicare emoțională, sentimente, viață împreună, planuri, vise, nu”, a mai spus vedeta.

Andreea Mantea, despre o posibilă sarcină

Dacă acum multă vreme, Andreea Mantea își dorea o fetiță, iată că acum vedeta și-a schimbat părerea și…planurile. Prezentatoarea nu-și dorește să devină, din nou, mămică, spunând că vrea să se focuseze pe ea și pe David.

„Nu. Nu mai vreau copil. Fiecare ne dorim în viață multe lucruri, asta nu inseamna ca se si indeplinesc. În acest moment, imi doresc atat de multe lucruri pentru copilul meu si pentru mine, cam atat. În acest moment, nu-mi doresc”, a mai spus Andreea Mantea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: