Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea, dezvăluiri șocante despre Cristi Mitrea. Prezentatoarea tv și-a dorit o relație bună cu tatăl copilului ei

Andreea Mantea, dezvăluiri șocante despre Cristi Mitrea. Prezentatoarea tv și-a dorit o relație bună cu tatăl copilului ei

GALERIE FOTO (5) Andreea Mantea, dezvăluiri șocante despre Cristi Mitrea.

Andreea Mantea, dezvăluiri șocante despre Cristi Mitrea. Fosta prezentatoare de la Puterea Dragostei l-a cunoscut pe Cristi Mitrea în cadrul show-ului Burlăcița. Cei doi au plecat împreună, dar la scurt timp s-au despărțit. Cu toate astea, Andreea Mantea a rămas însărcinată, aducând pe lume un băiat minunat. Recent, vedeta a făcut dezvăluiri șocante despre relația cu tatăl copilului ei.

Andreea Mantea, dezvăluiri șocante despre Cristi Mitrea. Prezentatoarea tv și-a dorit o relație bună cu tatăl copilului ei

Andreea Mantea, dezvăluiri șocante despre Cristi Mitrea. Andreea Mantea și Cristi Mitrea nu au fost împreună mult timp, dar în urma iubirii lor s-a născut David, un băiat minunat. După ce s-a despărțit de luptătorul MMA, vedeta tv a aflat că este însărcinată. Deși a încercat să aibă o relație bună cu tatăl copilului ei, Andreea a spus că Mitrea nu și-a dorit același lucru. În prezent, Andreea și Cristi nu-și mai vorbesc.”Noi n-am mai fost împreună de la conceperea lui, am încercat la un moment dat când eram însărcinată, eu cel puțin am încercat, nu știu dacă el a încercat cu adevărat, dar eu am încercat”, a spus Andreea Mantea pe YouTube.

Bruneta a recunoscut că relația dintre ea și Cristi Mitrea nu a funcționat deloc, dar este fericită pentru că a dat naștere unui copil în urma acestei relații. David o face mai puternică pe Andreea Mantea, bucurând-o clipă de clipă cu prezența sa.

Vedeta a încercat să-i explice lui David că trebuie să stea și cu tatal său, dar ulterior a regretat că l-a forțat pe fiul său să aibă o legătură cu el, deși acesta nu-și dorea să-și petreacă timpul cu tatal său. În prezent, Cristi Mitrea și David nu s-au mai văzut și nici nu își mai vorbesc. În urmă cu ceva timp, Andreea a mărturisit că fostul iubit a agresat-o în timpul relației, chiar și în perioada când era însărcinată. „A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui’.„Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec’, a spus Andreea.

Cristi Mitrea nu și-a recunoscut fiul

La început, luptătorul MMA nu și-a recunoscut fiul. În cadrul unui podcast, acesta a declarat că a avut îndoieli cu privire la faptul că el ar fi tatăl lui David, dar și-a dat seama că acesta este sânge din sângele lui. Cu toate astea, nu-l are trecut ca părinte în certificatul de naștere. ”Am avut o perioadă în care nu eram linștit eu cu mine, nu puteam să dorm, mă trăgea ața, trebuia să văd, să simt eu ceva și mi-am dorit să mă duc să mă apropii, mi-am dorit să nu repet niște greșeli care s-au întâmplat în familia mea..am avut niște discuții, niște negocieri în care îmi doream să nu mai intervină factori externi și s-au întâmplat și am început să dezvolt această relație cu David care e magnifică, liniștitoare, te echilibrează”, a spus Cristi Mitrea pe YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: