Redactia.ro
Home » TV » Andreea Mantea, lăsată fără emisiune! De ce nu mai apare vedeta Kanal D la Tv

Andreea Mantea, lăsată fără emisiune! De ce nu mai apare vedeta Kanal D la Tv

Lovitură dură la început de an pentru Andreea Mantea! Emisiunea „O nouă șansă” de la Kanal D a fost scoasă din grilă de către conducerea postului de televiziune. Acum, fanii brunetei se tem că preferata lor ar fi fost dată afară.

Se pare că Andreea Mantea a rămas fără emisiunea ei de la Kanal D, „O nouă șansă”. În locul show-ului prezentat de brunetă, șefii postului de televiziune a hotărât să difuzeze gala “Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici.

După această decizie, toată lumea s-a gândit că Andreea Mantea ar fi fost dată afară de la Kanal D. Însă bruneta a anunțat pe Instagram ce s-a întâmplat.

Andreea Mantea, lăsată fără emisiune! De ce nu mai apare vedeta Kanal D la Tv

Pe Andreea Mantea o știe o țară întreagă. Bruneta este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi din țară, însă fanii nu o mai pot vedea acum la Tv.

Vedeta Kanal D a făcut anunțul pe rețelele de socializare despre ce s-a întâmplat cu show-ul ei.

„O nouă șansă” a luat doar o pauză, dar va începe curând”, a precizat Andreea Mantea, pe Instagram.

„Iartă-i pe cei care ți-au greșit. Nu pentru că merită iertare. Pentru tine. Pentru ca tu să ai pace și liniște în suflet. O nouă șansă, în curând, la Kanal D”, a mai scris vedeta în mediul online.

Prima emisiune “O nouă șansă” a Andreei Mantea a fost difuzată pe 11 septembrie 2021. Producția are la bază un format internațional de succes, “Second Chance”, realizat în Turcia.

“Așa cum v-am obișnuit de atâția ani, vin în fața dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită.

Se spune că atunci când greșești foarte tare cuiva și nu ai parte de iertarea dorită, simți nevoia să îți spui povestea și să-ți ceri iertarea în fața cât mai multor oameni.

Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult și să îi ajut să își găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merită o nouă șansă”, spunea, toamna trecută, Andreea Mantea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: