Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea, mesaj emoționant pentru Bianca Comănici. A făcut-o să lăcrimeze: ”Să crezi în iubirea lui…”

Andreea Mantea, mesaj emoționant pentru Bianca Comănici. A făcut-o să lăcrimeze: ”Să crezi în iubirea lui…”

GALERIE FOTO (2)

Bianca Comănici a împlinit vârsta de 23 de ani! Andreea Mantea s-a aflat printre persoanele, care i-au transmis un mesaj emoționant fostei concurente de la Puterea Dragostei. Reamintim că, bruneta este câștigătoarea primelor două sezoane ale emisiunii filmate în Istanbul.

Ce i-a transmis Andreea Mantea Biancăi Comănici

Andreea Mantea și Bianca Comănici au o legătură apropiată, după ce au petrecut două sezoane de Puterea Dragostei împreună. Bianca a reușit să câștige primele două sezoane ale competiției, iar apoi să-și asigure un loc de muncă în trustul Kanal D. Tânăra este acum prezentatoarea unor emisiuni online și se bucură de un succes neașteptat, după Puterea Dragostei, competiția care a consacrat-o. Bianca a împlinit 23 de ani și a avut parte de o petrecere de pomină alături de cei mai buni prieteni.

Printre surprizele de care s-a bucurat din partea colegilor ei, Bianca Comănici a primit un mesaj foarte frumos din partea Andreei Mantea. Mesajul prezentatoarei de la ”Casa Iubirii” a emoționat-o enorm pe brunetă.

Sper c-ai avut o zi la fel de frumoasă ca tine. Sper să ai o zi superbă, să zâmbești în continuare și să-ți pui cât mai multe dorințe. De ziua noastră, ne punem cât mai multe dorințe. Ne imaginăm lucruri frumoase și încercăm să credem în ele. Să crezi în iubirea lui Dumnezeu față de tine, în familie, în apropiați. Să crezi în tine, pentru că poți!”, i-a spus Andreea Mantea Biancăi, la Wownews.

Ce i-a răspuns Bianca Comănici

Câștigătoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei a rămas plăcut impresionată de gestul făcut de Andreea Mantea. Bianca a recunoscut că s-a emoționat mult atunci când a auzit ce mesaj i-a transmis Mantea. „Mulțumesc din suflet, Andreea, ești minunată! M-a emoționat. Dacă era live, cred că plângeam. Îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine în viața asta. Mă impulsionează să merg mai departe”, a fost reacția Biancăi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: