Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea nu vrea să se căsătorească: ”În viața mea sentimentală am făcut doar greșeli”. Ce spune despre o posibilă sarcină

Andreea Mantea nu vrea să se căsătorească: ”În viața mea sentimentală am făcut doar greșeli”. Ce spune despre o posibilă sarcină

GALERIE FOTO (2)

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. Vedeta nu este căsătorită, însă are un băiat, pe David, cu fostul ei partener de viață, Cristi Mitrea. Aceasta l-a crescut de una singură pe băiatul ei, fără să aibă vreun ajutor. Ce spune acum Andreea Mantea despre căsnicie, dar și despre o posibilă sarcină.

Andreea Mantea nu vrea să se căsătorească

Andreea Mantea a fost prezentă în emisiunea prezentată de Oana Radu, ”Detectorul de minciuni”, unde a mărturisit nu își dorește să devină mireasă. Vedeta este de părere că are eun băiat de crescut, iar timpul pentru măritat deja a trecut. Bineînțeles că, aceasta a ținut să puncteze că asta simte în momentul respectiv, însă că nu știe ce-i va aduce viața.

„Nu. După o vârstă îți ridici atât de mult standardele încât ai de câștigat dacă nu mai placi pe nimeni. E mai bine așa. Nu e vorba de vrut aici. După o vârstă nu mai este vorba despre ce-ți dorești, ci despre ceea ce-ți aduce viața”, a ținut să spună Andreea Mantea.

Andreea Mantea este de părere că a făcut numai alegeri proaste la capitolul dragoste. „Degeaba vreau eu acum să am o vacanță de vreo două săptămâni. Degeaba vreau, pentru că știu că nu e posibil. Eu, până la această vârstă, în viața mea sentimentală am făcut doar greșeli. Am ținut-o dintr-o greșeală în alta”, a mai spus Andreea Mantea.

De altfel, moderatoarea susține că dacă va exista un bărbat care să-i placă, nu va spune NU. Totuși, nu -și va face planuri de viitor cu acesta și nu se va implica emoțional.

Există David în viața mea acum. Pentru nimic în lume eu nu o să mai stau să-mi pierd timpul prețios. Dacă pun ochii pe cineva și acel cineva mă place și vrem să bem un vin și să stăm de vorbă, nu zic că nu o să o fac, dar de implicare emoțională, sentimente, viață împreună, planuri, vise, nu”, a mai spus vedeta.

Ce spune despre o posibilă sarcină

Dacă acum multă vreme, Andreea Mantea își dorea o fetiță, iată că acum vedeta și-a schimbat părerea și…planurile. Prezentatoarea nu-și dorește să devină, din nou, mămică, spunând că vrea să se focuseze pe ea și pe David.

”Nu. Nu mai vreau copil. Fiecare ne dorim în viață multe lucruri, asta nu inseamna ca se si indeplinesc. În acest moment, imi doresc atat de multe lucruri pentru copilul meu si pentru mine, cam atat. În acest moment, nu-mi doresc”, a mai spus Andreea Mantea.

Etichete: