Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea, scoasă din sărite de o concurentă din „Casa iubirii”: „Nu ți-e rușine?” / Ce s-a întâmplat 

Andreea Mantea, scoasă din sărite de o concurentă din „Casa iubirii”: „Nu ți-e rușine?” / Ce s-a întâmplat 

andreea mantea

Disputele se țin lanț în „Casa Iubirii”, emisiune difuzată la Kanal D. Prezentatoarea show-ului matrimonial, Andreea Mantea, abia mai face față acuzațiilor care curg tot mai des între concurenți.

Recent, Andreea a fost scoasă din sărite de o concurentă și i-a atras atenția în direct, la TV. Este vorba despre Raluca, care a avut un derapaj în timpul emisiunii. Se pare că Raluca și o altă concurentă au început să-și arunce vorbe grele, fapt ce a deranjat-o pe Mantea.

Raluca, pusă la punct de Andreea Mantea

Marian, concurent în show-ul matrimonial de la Kanal D, a încercat să o cucerească pe Raluca, astfel că a făcut un gest romantic față de ea și i-a cumpărat un buchet de flori. Ceilalți concurenți au acuzat-o pe aceasta că ar fi falsă și nu ar dori să-i ofere o șansă celui care s-a îndrăgostit de ea. Raluca a încercat să se apere și a început să vorbească și peste Andreea Mantea, fapt ce a deranjat-o extrem de tare pe vedetă.

Raluca le-a transmis concurenților: „Am replică pentru toți!”. „Raluca, dar chiar ești sub orice critică!”, i-a replicat Radu. „Nu se poate! Sunteți îngrozitori! Raluca, uită-te la mine! Sunt aici! L-am rugat să-mi răspundă la o întrebare! Nu ți-e rușine?”, a declarat Andreea Mantea, scoasă din sărite de atitudinea tinerei.

În cele din urmă Raluca și-a cerut scuze față de Andreea Mantea, dar și față de Alin, un tânăr aflat în căutarea perechii în „Casa Iubirii”.

Ce le face Andreea Mantea concurenților în culise

Andreea Mantea a reușit să își facă o părere foarte clară despre cei care trec pragul emisiunii pe care o moderează și vor să își găsească perechea. Vedeta dezvăluie cu sinceritate că sunt numeroase moment când concurenții o scot din sărite.

„Da, mă mai scot din sărite, însă mi sunt dragi, sunt chestii de moment, trecătoare. M-am mai enervat, însă îmi place să mă joc cu mintea lor. Dacă nu aș face asta, nu mi-aș mai avea locul aici. Duc discuția într-acolo încât a înțeleg ce vor, ce lămurim, să aibă curaj să își declare sentimentele.

Ce atâtea cunoașteri și analize?! Sunt foarte speriați. Însă ce pot să spun cu mana pe inima, este că băieții din Casa Iubirii gătesc mai bine decât fetele. Ei știu să facă ciorba buna, sarmale bune. Nu că fetele nu ar fi gospodine, însă băieții le întrec”, a declarat prezentatoarea TV pentru kanald.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: