Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin a vorbit deschis despre separarea de Ștefan Bănică Jr. Ce s-a întâmplat între cei doi

Andreea Marin a vorbit deschis despre separarea de Ștefan Bănică Jr. Ce s-a întâmplat între cei doi

GALERIE FOTO (4) Andreea Marin a vorbit deschis despre separarea de Ștefan Bănică Jr

Andreea Marin a vorbit deschis despre separarea de Ștefan Bănică Jr. În urmă cu opt ani, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. își anunțau despărțirea, spre surprinderea tuturor. Prezentatoarea tv a făcut dezvăluiri referitoare la căsnicia cu celebrul artist. Care a fost, de fapt, motivul despărțirii?

Andreea Marin a vorbit deschis despre separarea de Ștefan Bănică Jr. Ce s-a întâmplat între cei doi

Andreea Marin a vorbit deschis despre separarea de Ștefan Bănică Jr. Deși păreau un cuplu bine sudat, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au divortat. După opt ani de la despărțire, jurnalista a spus adevărul despre căsnicia cu celebrul artist. Cei doi au împreună o fiică minunată, Violeta.

În cadrul unui podcast, Andreea Marin a vorbit despre relațiile sale, subliniind faptul că nu ea a fost de vină.„Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire. Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simplu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece.’, a spus Andreea Marin, în cadrul unui podcast.

Stefan si Andreea
Stefan si Andreea

Prezentatoarea tv a precizat că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și salva mariajul cu Ștefan. Andreea a mărturisit că ea nu a greșit în relația cu tatăl fiicei sale. În 2013, atât Andreea, cât și Ștefan anunțau pe rețelele de socializare despărțirea, sub promisiunea că vor avea o relație normală de dragul fiicei lor.

Andreea Marin a recunoscut că Ștefan Bănică Jr. a înșelat-o

Andreea Marin a fost măritată de trei ori și tot de atâtea ori a divorțat. Cu toate astea, vedeta a spus că niciodată nu a fost vina ei. Despre trădarea lui Ștefan, Andreea a recunoscut că durut-o foarte mult, dar a reușit să treacă peste acea perioadă dificilă. Deși la momentul divorțului bruneta a declarat că infidelitatea nu este motivul principal al despărțirii, ulterior a dat de înțeles că din această cauză a decis să se despartă de tatăl fiicei sale. „Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”, a spus Andreea Marin.

Jurnalista este de părere că infidelitatea nu ar trebui să fie un motiv suficient pentru a divorța, ci agresivitatea și reacțiile necontrolate în fața copilului. ”Astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu’, declara Andreea Marin în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: