Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin are un nou look. Prezentatoarea tv și-a schimbat culoarea părului FOTO

Andreea Marin are un nou look. Prezentatoarea tv și-a schimbat culoarea părului FOTO

GALERIE FOTO (4) Andreea Marin are un nou look.

Andreea Marin are un nou look. Este în televiziune de mai bine de 25 de ani, dar niciodată nu și-a schimbat culoarea părului. Deși a renunțat la părul lung, în favoarea unei tunsori bob, acum Andreea Marin a ales să-și vopsească părul cu altă culoare. Iată cum arată diva!

Andreea Marin are un nou look. Prezentatoarea tv și-a schimbat culoarea părului FOTO

Andreea Marin are un nou look. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România, iar de ani buni poartă aceeași tunsoare și aceeași culoare a părului. Ei bine, se pare că Andreea Marin a decis ca în acest an să facă o schimbare majoră. La începutul carierei sale Andreea avea părul lung, brunet, dar acum, vedeta a trecut de cealaltă baricadă, adică la părul scurt și deschis la culoare. Moderatoarea tv a postat o imagine pe rețelele de socializare cu noul său look, iar fanii au rămas uimiți. Aceștia au felicitat-o pentru că a ales să își facă o asemenea transformare. ”Nici nu te-am mai recunoscut”, ”Foarte frumoasă”, ”Ce mișto ești”, ”Ești o zână”, ”Ești minunată”, ”Îți vine foarte bine”, sunt doar câteva dintre comentariile la poza veddetei tv.

Andreea Marin s-a vopsit

Andreea Marin, despre moartea mamei sale

Cu toate că prezentatoare tv este mereu cu zâmbetul pe buze, Andreea Marin ascunde o mare suferință în suflet. Vedeta a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre moartea celei mai importante femei din viața sa: mama sa. Andreea a vorbit despre momentul dramatic prin care a trecut în urmă cu 37 de ani, atunci când mama sa a murit într-un accident rutier.

Deși timpul a trecut, durerea vedetei tv s-a intensificat. Invitată în cadrul unei emisiuni, moderatoarea tv și-a deschis sufletul. Andreea a povestit că se afla împreună cu părinșii săi în clipa în care se întorceau de la mare, iar aceștia se întrebase dacă să se întoarcă sau nu în acea zi acasă. Din păcate, pe drum a avut loc un accident rutier grav, iar mama vedetei tv a murit. Aceasta a sărit să o apare, iar destinul a fost unul extrem de tragic. ”Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi. Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima”, a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin a declarat că a rămas cu o amintire frumoasă de la mama ei și pe care, încearcă să i-o ofere și fiicei sale, Violeta. ”Amintirea cea mai pregnantă, pe care o am legată de mama mea, este cea a dimineților în care ea venea și îmi punea palma pe frunte. Ziua începea cu o mângâiere și, dacă închid ochii acum, pur și simplu o simt fizic. O energie și o căldură care mă trezea la viață. Totul pornea în corpul meu și e de neuitat. Pur și simplu nu pot să uit această senzație. Pentru că am reținut-o, încerc să i-o ofer și eu fiicei mele, Violeta”, mai spunea prezentatorea TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: