Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, despre cheia succesului. Care au fost greșelile făcute de prezentatoare tv de-a lungul vieții sale

Andreea Marin, despre cheia succesului. Care au fost greșelile făcute de prezentatoare tv de-a lungul vieții sale

GALERIE FOTO (4) Andreea Marin, despre cheia succesului

Andreea Marin, despre cheia succesului. A devenit una dintre cele mai apreciate prezentatoare rv din România, dar nu înainte de a trece prin situații dificile. Andreea Marin este o fire puternică, dar transparentă. Vedeta tv a vorbit întotdeauna despre momentele grele prin care a trecut, menționând că a făcut numeroase greșeli în tinerețe, dar din care a învățat mai târziu. Totodată,  Andreea Marin a spus care este secretul unei femei de succes.

Andreea Marin, despre cheia succesului. Care au fost greșelile făcute de prezentatoare tv de-a lungul vieții sale

Andreea Marin, despre cheia succesului. Pentru prima dată apărea pe sticlă într-o seară a anului 1996. Avea 21 de ani și pentru mult timo a prezentat cele mai importante știri la TVR. Este vorba despre Andreea Marin, cea care a încântat atâția români când își făcea apariția în emisiunea „Surprize, surprize”. Acum, este una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din țară, dar și o mamă devotatoare. Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a răspuns sincer la toate întrebările adresate de artist.

Vedeta tv a recunoscut că a făcut multe greșeli de-a lungul vieții, dar ani mai târziu și-a dat seama de ele. Conform acesteia, a renunțat la a-și face pe plac ei, pentru a-i bucura pe cei din jurul ei. „Am greșit foarte mult, cred eu, față de mine, când eram atât de dornică să fie bine pentru toată lumea. Să nu supăr pe mine, să fiu pe placul tuturor. Da, este un lucru bun să fii un om bun, dar trebuie să ai grijă și de tine și am înțeles asta în timp de la niște oameni mai înțelepți decât mine”, spune Andreea Marin.

Totodată, Andreea Marin susține că este o persoană devotată muncii sale, având o capacitate de muncă foarte bună, iar aceste lucruri sunt cheia succesului. „Sunt foarte disciplinată cu munca mea, am o putere de muncă foarte mare. Asta îmi spune multă lume care intră în contact cu mine. Sunt eficientă, fac multe lucruri într-o zi‘, a spus vedeta tv. Mai mult, Andreea Marin menționează că se roagă în fiecare zi, având un colțișor în casă unde își crează o legătură cu Divinitatea.

Andreea Marin, despre iubitul ei

În același podcast, Andreea Marin a vorbit și despre relația sa pe care o are cu Adrian Brâncoveanu. Vedeta este mai în vârstă decât omul de afaceri cu 10 ani, dar acest lucru nu este un impediment pentru cei doi. Mai mult, Andreea Marin a făcut și o glumă pe baza acestui subiect, susținând că „bătrânica se ține bine” și că nu este prima oară când are o relație cu un bărbat mai mic decât ea.

Întrebată ce i-au unit, Andreea a precizat că suferința a apropiat-o de Adrian. „Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecate pierduse un om drag, eu pe tatăl meu, și în felul ăsta ne-am apropiat. Nu a fost dragoste la prima vedere, lucrurile au venit în timp„, a spus emotionanta Andreea Marin. Adrian Brâncoveanu este angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne și este din Focșani, acolo unde părinții lui dețin mai multe proprietăți. Andreea și Adrian trăiesc o poveste de dragoste încă din 2017, iar vedeta a fost întotdeauna discretă cu privire la viața sa sentimentală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: