Redactia.ro
Home » Știri » Lavinia Pîrva, declarații despre copiii lui Ștefan Bănică Jr. cu alte femei. Ce a spus despre Violeta, fiica acestuai cu Andreea Marin

Lavinia Pîrva, declarații despre copiii lui Ștefan Bănică Jr. cu alte femei. Ce a spus despre Violeta, fiica acestuai cu Andreea Marin

Lavinia-Pirva

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează un cuplu de mai mulți ani și nu prea vorbesc despre detalii din viața lor personală. Însă, Lavinia Pîrva nu a mai ținut cont de nimic și „a dat din casă” despre fiul lor, dar și despre copiii din celelalte căsnicii ale artistului.

Ce a spus Lavinia Pîrva despre fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin

De obicei foarte rezervată în privința vieții personale, Lavinia Pîrva a dat acum mai multe detalii despre copilul pe care îl are împreună cu Ștefan Bănică Jr, dar și despre ceilalți copii ai artistului, din relațiile anterioare.

Astfel, subiect de discuție a fost și fiica pe care Ștefan Bănică Jr. o are împreună cu Andreea Marin, în urma căsniciei lor. Lavinia Pîrva a avut de spus numai cuvinte de laudă la adresa acesteia, la fel și despre fiul artistului cu Camelia Constantinescu.

Alexandru, primul copil al Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr. are doi frați mai mari. Pe Radu Ștefan, în vârstă de 18 ani, fiul lui Ștefan Bănică cu Camelia Constantinescu și pe Violeta Bănică, în vârstă de 13 ani.

Despre fiica pe care Ștefan Bănică o are cu Andreea Marin, Lavinia Pîrva a spus că este foarte talentată și „superbă”.

„Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”, a declarat Lavinia Pîrva.

Cu cine stă copilul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr. când ei sunt plecați

Lavinia Pîrva a vorbit și despre propriul ei copil, despre Alexandru Bănică, despre care a spus că seamănă cu artistul atunci când era mic. Mai mult, ea a spus că este o mamă relaxată și Ștefan Bănică este cel care e mai agitat.

„Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”, a povestit Lavinia, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Cea care stă cu cel mic când părinții au treabă este mama artistei, care locuiește cu ei în această perioadă.

„Mama mea stă cu mine în perioada asta. Noi stăm la curte, a fost mai ușor pentru noi, pe pandemie. Și tata vine foarte des pe la noi. Am vrut ca fiul meu să crească cu bunicii, nu să am o bonă, vreau să stea mama cu el dacă eu nu pot”, a mai spus Lavinia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: