Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, despre dieta cu care a slăbit 7 kilograme: a renunțat la un aliment drag femeilor

Andreea Marin, despre dieta cu care a slăbit 7 kilograme: a renunțat la un aliment drag femeilor

Andreea Marin a dat dovadă din nou de o determinare deosebită și a reușit să slăbească 7 kilograme în doar o lună și jumătate. Schimbările nu au fost majore, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Deoarece este mereu întrebată despre felul în care se păstrează în formă, prezentatoarea de televiziune a dezvăluit publicului secretele sale.

Andreea Marin, despre dieta cu care a slăbit 7 kilograme: a renunțat la un aliment drag femeilor

Cel mai important lucru pentru Andreea Marin a fost ambiția. Încă de la începutul anului, și-a propus să aibă un stil de viață sănătos, iar cea mai mare schimbare pentru ea a fost să renunțe la un aliment drag multor persoane: dulciurile.

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut 7 kilograme. Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă”, a dezvăluit Andreea Marin.

Ce dietă a urmat Andreea Marin

Prezentatoarea de televiziune a mai dezvăluit că nu s-a avântat în acest proces singură, ci ghidată de un medic specialist. În urma consultațiilor, acesta i-a alcătuit o dietă perfectă pentru ea, iar alegerile alimentare nu au reprezentat un impediment pentru ea.

Andreea Marin și-a mai dorit să precizeze faptul că rezultatele de acum nu sunt cele finale, căci dorește să continue. Este hotărâtă să fie în cea mai bună formă a sa, așadar niciun efort nu e prea mare.

„La mine, mintea e defectă. Eu, când îmi pun în minte ceva, de a doua zi sau chiar din momentul ăla nu amân lucrurile, schimb totul. Sunt foarte hotărâtă. Cred că asta mă ajută în viaţă, sunt foarte determinată atunci când mă convinge necesitatea unui fapt. Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu. Şi am pierdut 7 kilograme! Acum, la începutul anului ăsta. Şi continui, nu mă las”, a mai specificat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: