Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, dezvăluiri șocante despre mariajul cu Ștefan Bănică Jr. „Nu stai lângă un om care te lovește”

Andreea Marin, dezvăluiri șocante despre mariajul cu Ștefan Bănică Jr. „Nu stai lângă un om care te lovește”

GALERIE FOTO (4) Andreea Marin, dezvăluiri șocante despre mariajul cu Ștefan Bănică jr

Andreea Marin, dezvăluiri șocante despre mariajul cu Ștefan Bănică jr. Andreea Marin a vorbit foarte rar despre căsnicia pe care a avut-o cu Ștefan Bănică Jr, dar acum vedeta trage un semnal de alarmă legat de violența domestică. Prezentatoarea Tv le dă lecții de viață și sfaturi femeilor care au fost abuzate fizic de partenerii loc.

Andreea Marin, dezvăluiri șocante despre mariajul cu Ștefan Bănică Jr. „Nu stai lângă un om care te lovește”

Andreea Marin, dezvăluiri șocante despre mariajul cu Ștefan Bănică Jr. Andreea Marin și Ștefan Bănică jr. au divorțat după o căsnicie de șapte ani. Cu toate astea, cei doi au împreună o față absolut minunată, Violeta, de care prezentatoarea Tv este extrem de mândră. De-a lungul timpului, Andreea a vorbit despre despre violența domestică și le-a dat sfaturi femeilor abuzate de partenerii lor. Andreea Marin a făcut mai multe dezvăluiri despre mariajul cu Ștefan Bănică Jr și despre momentele mai puțin plăcute pe care le-a trăit. Moderatoarea le-a învățat pe femei ce ar trebui să facă în astfel de situații, și cui să se adreseze dacă trec prin traume de genul. “Nu sunt de acord că trebuie să stai cu un om bun, rău, care te umileşte, care te loveşte… Nu cred în aşa ceva. De asta violenta ajunge prea departe. Dacă ajung în punctul în care nu mă mai simt protejată, dacă relaţia nu mă mai face să mă simt bine, respectată, atunci relaţia nu îşi mai îndeplineşte rolul. Nu poţi să clădeşti ceva dacă lipseşte încrederea”, a spus Andreea Marin, în cadrul unui interviu.

Andreea Marin, agresată fizic de Ștefan Bănică?

După ce Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au divorțat, apropiații cuplului ar fi spus că vedeta ar fi fost agresată de fostul soț. Unii dintre ei ar fi fost martori la unele scene care au avut loc în casa cuplului. Sabin Ivanof, un prieten de-al artistului ar fi vorbit despre acest subiect, iar spusele sale dovedesc faptul că însuși Andreea ar fi fost victima abuzului domestic. ”Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă” ”(…) Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este”, a spus acesta.

De asemenea, dezvăluirile bărbatului nu s-au oprit aici. „El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund”, mărturisea Sabin Ivanof.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: