Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin este în doliu. Prezentatoarea TV trece prin momente cumplite

Andreea Marin este în doliu. Prezentatoarea TV trece prin momente cumplite

GALERIE FOTO (3) Andreea Marin este în doliu.

Andreea Marin este în doliu. Prezentatoarea TV și-a pierdut o persoană dragă într-un accident de mașină. Andreea Marin a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare. Vedeta a transmis condoleanțte și i-a adus un ultim omagiu prietenului său, regizorul Andrei Thutat Ungur.

Andreea Marin este în doliu. Prezentatoarea TV trece prin momente cumplite

Andreea Marin este în doliu. Vedeta TV este îndurerată de moartea unei persoane apropiate. Andreea Marin a anunțat pe rețelele de socializa că regizorul Andrei Ungur s-a stins din viață la o vârstă fragedă. Vedeta a postat un mesaj emoționant pe Facebook. Andreea Marin este vizibil afectată după dispariția tânărului de 34 de ani, care s-a stins într-un accident de mașină.

„Din păcate, cu adâncă tristețe scriu că acest tânăr regizor atât de talentat, pozitiv și dedicat a devenit înger, la 34 de ani, în urma unui accident … Povestea lui e o lecție de viață și merită să îi dedicați timpul vostru, am postat emisiunea cu el pe Facebook Andreea Marin (link în bio) și îmi voi aminti mereu cu sufletul plin de această întâlnire si de pilda sa… Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat…”, a spus aceasta pe Instagram.

 

Andreea Marin, despre moartea mamei sale

Celebra prezentatoare tv a trecut prin multe drame de-a lungul anilor. Andreea Marin și-a pierdut tatăl în urmă cu câțiva ani, iar această durere i-a adus aminte că a rămas fără ambii părinții. În urmă cu 30 de ani, mama Andreei Marin a pierit într-un accident rutier. În vara lui 1984, Andreea și familia sa se întorceau de la mare, moment în care un autovehicul scăpat de sub control a intrat în Dacia condusă de tatăl vedetei tv. În mașină se aflau părinții Dan și Violeta Marin, Andreea, care avea la acea vreme 9 ani și sora ei, în vârstă de 4 ani.

„Că în fiecare vara, vacanţă la mare. Plecăm, parcă grăbiţi de destin, cu o zi mai devreme. Cerul e sumbru, dar, că întotdeauna, în maşină noastră e veselie. Plouă uşor sacadat, apoi totul se întunecă. Nu zăreşti nimic la un metru în faţă. O fracţiune de secundă, atât…e tot ce te desparte uneori de iad. Curios, în crâmpeiul acela de viaţă am timp să urmăresc fisură lunetei în ritm infernal. Sticlă se transformă în cioburi infime…mama se aruncă deasupra noastră cu un ultim gest de protecţie şi dragoste fără de margini. Bolidul loveşte puternic şi şocul înseamnă pentru ea o răsucire bruscă, iar ceva îi străpunge inima. Se prăvale şi buzele-i întredeschise caută aer, corpul meu e încătuşat, jumătate în bolid, jumătate în epava noastră. Ies dintre fiare, eu şi tată suntem mai puţin răniţi. Ploaia şterge lacrimi, spală rochia roşie a mamei, înăbuşă durerea cumplită a puiului mic de lângă mine. Mama, înger căzut, se stinge în braţele mele până să ajungem la spital”, rememora Andreea momentele dramatice de atunci.

Ulterior, Judecătoria de pe lângă Tribunalul Brăila a confirmat că tatăl Andreei Bălan a fost cel care a provocat accident în care mama vedetei și-a pierdut viața. Chiar și așa, Zâna își aduce aminte cu drag de părinții săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: