Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, ipostază rară alături de partenerul ei, Adrian Brîncoveanu. ”Zâna Surprizelor” i-a împărtășit iubirea

Andreea Marin, ipostază rară alături de partenerul ei, Adrian Brîncoveanu. ”Zâna Surprizelor” i-a împărtășit iubirea

Andreea Marin si iubitul ei

Andreea Marin a postat, sâmbătă, pe rețelele de socializare o fotografie rară alături de partenerul său, Adrian Brîncoveanu. Cu ocazia zilei de naștere a acestuia, ”Zâna Surprizelor” a ținut să-i scrie și o urare prin care i-a împărtășit iubirea.

Andreea Marin, ipostază rară alături de partenerul ei, Adrian Brîncoveanu. ”Zâna Surprizelor” i-a împărtășit iubirea

Andreea Marin a oferit ocazia fanilor să o vadă într-o ipostază rară alături de partenerul ei, Adrian Brîncoveanu. Într-o fotografie postată, sâmbătă, pe pagina sa de Instagram, prezentatoarea TV este în brațele iubitului, cu capul pe umărul său și afișează un zâmbet larg.

Andreea Marin a postat imaginea pentru a-i ura lui Adrian Brîncoveau un mesaj de felicitare cu ocazia zilei sale de naștere: ”La mulți ani, Brîncoveanul meu, cu iubire!” a scris Andreea Marin în dreptul fotografiei.

Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu nu sunt căsătoriți. Când vor face pasul cel mare?

Andreea Marin pare că și-a găsit fericirea alături de Adrian Brîncoveanu. Nu se mai pune problema unei despărțiri, așa cum i s-a întâmplat în relațiile anterioare, iar în privința căsătoriei, cei doi încă nu au făcut acest pas. De altfel, nici nu ar avea de gând pe viitor, cel puțin asta a dat de înțeles prezentatoarea în cadrul unui interviu.

„Eu sunt trecută prin viață și așa am ajuns să consider. Nu are nicio importanță asta, că dacă ai un act și nu ești bine… la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani lucrurile deja se așează, știi ce limite ai, ce poți și ce nu. Pe de altă parte nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie.Știu cine sunt. Nu e puțin lucru să ai pe cineva aproape, care te sprijină, are grijă de înfățișarea sa, lucrurile astea îți dau un echilibru sufletesc. Pe de altă parte, și când suntem singuri trebuie să fim bine. Nu trebuie să depindem de ceilalți ca să fim bine”, a spus ”Zâna Surprizelor” la un post Tv.

Reamintim că înainte de a fi împreună cu Adrian Brîncoveanu, Andreea Marin a fost căsătorită cu turcul Tuncay Ozturk și artistul Ștefan Bănică Jr. S-a mai zvonit, de-a lungul carierei sale, că s-a iubit cu Dan Negru sau Ion Țiriac.

”Există relații pe care o aș vrea să le șterg din briografia mea. Le-am și șters să fiu sinceră, sunt foarte tranșantă. Pentru mine când ceva nu mai există, nu mai există. Punct. De ce să mă încarc eu pentru viitor cu o energie negativă. Am încercat, n-a fost să fie, adio!”, a spus Andreea Marin, într-un interviu pentru Canal 33, de anul trecut, în care a fost întrebată dacă ar șterge cu buretele unele relații din trecut.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: