Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Violeta când a aflat că Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. vor divorța? Impresionant ce i-a cerut prezentatoarei tv

Cum a reacționat Violeta când a aflat că Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. vor divorța? Impresionant ce i-a cerut prezentatoarei tv

GALERIE FOTO (6) Cum a reacționat Violeta când a aflat că Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. vor divorța

Cum a reacționat Violeta când a aflat că Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. vor divorța? În perioada 2006-2013, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românsc. În cele din urmă s-au despărțit, dar Violeta era rodul iubirii dintre cei doi. În urmă cu câțiva ani, vedeta povestea care a fost reacția fiicei sale după ce a aflat că divorțează de tatăl său.

Cum a reacționat Violeta când a aflat că Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. vor divorța? Impresionant ce i-a cerut prezentatoarei tv

Cum a reacționat Violeta când a aflat că Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. vor divorța? Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, a fost căsătorită cu Ștefan Bănică jr, 53 de ani, timp de 8 ani. În tot acest timp erau considerați unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună o fiică minunată, pe Violeta, în vârstă de 14 ani. Tânăra a moștenit frumusețea și talentul ambilor părinți, având înclinații artistice.

Andreea Marin si Stefan Banica

Divorțul dintre cei doi a reprezentat pentru Violeta o lovitură dură. În urmă cu câțiva ani, prezentatoarea tv a povestit cum a reacționat fiica sa după ce a divorțat de Ștefan, și ce întrebare i-a pus. „Dacă, de acum înainte, ea niciodată nu va mai putea fi împreună cu mami și cu tati?! Mi-a adresat această întrebare, la ceva timp de la despărțirea noastră – a mea și a lui Ștefan – când ea s-a mai maturizat. Iar noi i-am dovedit că ideea aceasta… e un fals. Chiar anul acesta, de ziua ei, i-am făcut surpriza de a petrece împreună, în familie, așa cum ne-am gândit că i-ar plăcea. Deci, prin maturitatea noastră, acel „niciodată” nu trebuie să rămână așa. Trebuie să existe momente în care copilul să știe că îi are și fizic alături pe ambii părinți”, spunea Andreea Marin.

De asemenea, vedeta tv a declarat că a fost surprinsă de reacția fiicei sale, mai ales că Violeta i-a spus că va fi curtată de mulți bărbați, fiind o femeie liberă și extrem de frumoasă. „Mi-a spus „Mami, tu să nu-ți faci griji pentru mine, pentru că eu nu am nicio problemă! Eu vreau să te văd pe tine fericită! Și va fi un șir de bărbați la ușa ta, care te vor aprecia pentru ceea ce ești!”. Aici m-a sensibilizat foarte tare, recunosc! „Te vor aprecia pentru ceea ce ești tu, Mami!”, a mai spus vedeta TV.

Ce pensie alimentară plătește lunar Ștefan Bănică Jr pentru Violeta

Până să împlinească vârsta de 18 ani, fiul lui mai mare a primit 1500 de euro lunar. Iar, potrivit unui algoritm, Violeta ar primi o sumă silimară lunar drept pensie alimentară.

Violeta a încurajat-o pe Andreea Marin să cunoască alți bărbați

Auzind aceste cuvinte de la fiica sa, Andreea Marin a încercat să-i explice acesteia că în următoarea perioadă nu vrea să cunoască niciun bărbat, dar, din nou, Violeta avea să o surprindă: „Prin asta mi-a arătat că ea mă vede așa cum sunt, în esența mea. Și eu i-am replicat: „Mami, te rog frumos, acum nu-mi e gândul la asta! Nu mai vreau să mă gândesc, sunt toată numai a ta!”. Moment la care ea mi-a răspuns… „Mami, te rog frumos! Dacă e drăguț, și mie o să-mi placă!”. Deci a fost foarte simpatică! A întors așa… într-o normalitate, totul! Pentru că e firesc – tu, ca părinte, îți faci probleme pentru felul în care gândește sau simte copilul tău. E normal să fie așa!”, a mai spus prezentatoarea tv.

În prezent, Andreea Marin are o relatie de mai bine de patru ani cu Adrian Brâncoveanu, fiind foarte fericită alături de el. De cealaltă parte, Ștefan Bănică Jr. este căsătorit cu artista Lavinia Pârva, împreună cu care are un băiețel de doi ani, Alexandru. Celebrul artist mai are un băiat, Radu Stefan, în vârstă de 19 ani, dintr-o relație anterioară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: