Redactia.ro
Home » Monden » Din ce cauză s-au despărțit Andreea Marin și Ion Țiriac. Ce ar fi făcut ”Zâna Surprizelor”

Din ce cauză s-au despărțit Andreea Marin și Ion Țiriac. Ce ar fi făcut ”Zâna Surprizelor”

Nu și-au confirmat niciodată relația, dar se zvonește în continuare că Andreea Marin și Ion Țiriac au fost împreună. Mai ales că au fost unele evenimente unde au venit unul la brațul celuilalt. Apropiați de-ai lor spun că Ion Țiriac și Andreea Marin ar fi avut planuri de nuntă. De ce nu au mai ajuns în fața altarului?

Din ce cauză s-au despărțit Andreea Marin și Ion Țiriac. Ce ar fi făcut ”Zâna Surprizelor”

În urmă cu 15 ani, Andreea Marin și Ion Țiriac țineau primele pagini ale ziarelor cu zvonuri despre relația lor. Niciodată nu au confirmat-o și au preferat să aibă apariții discrete. În pofida diferenței de 36 de ani între ei, Ion Țiriac i-ar fi pregătit un inel de logodnă, dar a evitat să i-l mai ofere ”Zânei Surprizelor”, potrivit impact.ro.

Ceea ce l-a împiedicat pe miliardarul român s-o ceară de soție pe prezentatoare este faptul că Andreea Marin s-ar fi apropiat, la un moment dat, prea mult de afaceristul Ali Ergun Ergen. În urmă cu câțiva ani, surprinsă la brațul lui Ion Țiriac (vezi foto sus) Andreea Marin declara:

”Nu ne-am ţinut de mână. Uite, noi suntem foarte buni prieteni… Dar ar trebui să vă obişnuiţi cu apariţiile noastre de acest fel, deoarece o să ne mai vedeţi în asemenea ipostaze şi cu alte ocazii! Pe de alta parte, aş sublinia că orice femeie s-ar simţi mândră lângă Ion Ţiriac”, spunea Andreea Marin în urmă cu ani buni.

Iar în privința lui Ali Ergun Ergen Andreea Marin a evitat să răspundă și a precizat că orice femeie s-ar simți mândră în preajma lui Ion Țiriac. ”Nu vă pot răspunde nici la asta! Pe de altă parte, aș sublinia că orice femeie s-ar simți mândră lângă Ion Țiriac”, a răspuns atunci Zâna”, a fost răspunsul dat de Andreea Marin.

Cum îl descrie Andreea Marin pe Ion Țiriac

Invitată, la un moment dat, în cadrul emisiunii ”La Măruță” și supusă probei cu sosurile iuți, Andreea Marin a trebuit să-l descrie pe Ion Țiriac. A avut cuvinte de laudă la adresa miliardarului.  ”Celebru, profesionist și mustăcios” au fost cele trei cuvinte ale prezentatoarei, iar atunci când a fost întrebată și despre defectele lui, prezentatorea a spus că: ”Nu i le cunosc, eu îl cunosc ca pe un om foarte bun la suflet și nedrept judecat. Adică ceea ce mi se întâmplă și mie, când oamenii vorbesc fără să știe”, a explicat ea.

A avut Andreea Marin o relație cu Dan Negru?

O altă relație despre care se speculează că a avut-o Andreea Marin a fost aceea cu Dan Negru. Invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Dan Negru a spus despre acest zvon că:

”Am lucrat cu Andreea o bună perioadă de timp. Am iubit televiziunea și eu, și Raluca Moianu, și Cosmin Cernat. Am iubit împreună televiziunea. Departe de ideea asta. Andreea are copii, eu am doi copii, e unul din oamenii importanți care a lăsat urme în televiziunea din România. Cealaltă prezentatoare generoasă este Mihaela Rădulescu care pe tine dacă ești co-prezentator te fac să te simți bine”, a declarat Dan Negru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: