Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin s-a îngrășat de Sărbători. Cum arată acum prezentatoarea TVR

Andreea Marin s-a îngrășat de Sărbători. Cum arată acum prezentatoarea TVR

GALERIE FOTO (5) Andreea Marin s-a îngrășat de Sărbători

Andreea Marin s-a îngrășat de Sărbători. Andreea Marin s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus, până când a ajuns să aibă kilogramele dorite. Vedeta a dezvăluit câteva secrete legate despre dieta sa care a ajutat-o să piardă câteva kilograme. Cum arată prezentatoarea tv?

Andreea Marin s-a îngrășat de Sărbători. Cum arată acum prezentatoarea TVR

Andreea Marin s-a îngrășat de Sărbători. Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare tv din România. După ce a avut câteva relații eșuate, Andreea a decis să-și dedice mai mult timp pentru ea, astfel că prezentatoarea tv a reușit să slăbească și să fie o mamă model. Însă, în perioada sărbătorilor de iarnă, cum este permis să mâncăm ce vrem și cât vrem, Andreea Marin s-a îngrășat de Sărbători. Așadar, vedeta a început dieta de slăbire de după sărbătorile de iarnă și îți ține la curent fanii cu metodele pe care le practică. „Mâine vă dau aici poze și rețeta pâinicii de dietă făcută fără făină tradițională, o bunătate! O poți transforma și în prăjitură dacă nu pui semințele și condimentele pentru pâine, ci îndulcitor ul din ștevie și eventual cacao, după dorința fiecăruia. Eu fac un experiment acum indicat de medicul meu, nu mănânc deloc, absolut deloc făinoase ( pâine, paste, cartofi, etc), nici dulciuri cu zahăr sau sucuri carbogazoase. Dar mănânc orice în rest, pește, brânzeturi, carne cine vrea poate mânca, unt, smântână, legume, verdețuri, etc.’ , a mai scris Andreea Marin.

Vedeta a menționat că are deja o săptămână de când a început dieta, iar corpul său a reacționat după 3 zile.„ Nu sufăr deloc de poftă, ma ajută mult pâinea specială care se gătește în 5 minute, practic nu simt ca am o restricție astfel. Prepari si bagi compoziția la microunde, nici măcar la cuptorul tradițional. O bunătate! Iar mișcarea ajută considerabil, chiar dacă nu fac decât jumătate de oră, nu e un mare efort. Beau și ceaiul cu care m-am obișnuit, cât pot de mult, e bine că e gustos.’, le-a mai transmis ea fanilor săi.

Ce dietă ține Andreea Marin

Andreea Marin ține foarte mult la imaginea sa, motiv pentru care a început din nou să țină o dietă, având în vedere că în perioada sărbătorilor de iarnă, pofta este foarte mare. Conform acesteia, dieta pe care o ține de o săptămână este simplă și o ajută să slăbească 20 de kilograme.

Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de el ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidraţi, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe şi legume proaspete în fiecare zi, dar la distanţă de mese. Atenție, fructe şi legume fără hormoni, fără toxine! Încercaţi să alegeţi ceea ce vine de a ţară şi nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii şi alunele. Sare cât mai puţină, zahăr deloc, e bună şi mierea, nu prea des…”, a spus Andreea. De asemenea, prezentatoarea Tv a menționat că sportul este foarte bun, motiv pentru care îl recomandă inevitabil, chiar dacă a recunoscut că i-a fost greu să se trewzească mai devreme. „Gimnastica de dimineaţă, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep. Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înţeleg viaţa fără mişcare, fără sport. Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simţi că scapi controlul să îţi permiţi şi excepţii, după care să nu uiţi să reechilibrezi balanţa”, a mai spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: