Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin s-a luptat cu o depresie cruntă. Ce legătură are cu Mădălina Manole

Andreea Marin s-a luptat cu o depresie cruntă. Ce legătură are cu Mădălina Manole

GALERIE FOTO (6)

Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute personalități din showbiz-ul românesc, a împărtășit publicului său momentele grele prin care a trecut în căsnicia sa cu Ștefan Bănică Jr. Aceste momente au fost marcate de lupta împotriva depresiei, o afecțiune din ce în ce mai răspândită în societatea modernă.

Prezentă în cadrul unei emisiuni, „Zâna surprizelor” a oferit declarații șocante și mai puțin cunoscute de fanii ei. Se pare că s-a luptat mult timp cu depresia, iar toată această poveste are legătură cu relația ei cu Ștefan Bănică Jr.

Conștientizarea și acceptarea problemei

După cum a dezvăluit în emisiunea „Play IT”, Andreea Marin a recunoscut că a suferit de depresie timp de doi ani și că a avut nevoie de ajutor specializat pentru a depăși această perioadă dificilă. După ce a devenit mamă, temerile sale s-au accentuat, teama de a nu ajunge la același sfârșit tragic ca Mădălina Manole fiind o constantă în gândurile sale.

Vedeta a subliniat importanța de a căuta ajutorul specialiștilor în domeniu în momentele de cumpănă. Aceasta a încercat să susțină ideea conform căreia depresia poate afecta pe oricine, indiferent de aparențele exterioare. A susținut că procesul de vindecare a fost anevoios și că a durat doi ani până când s-a simțit din nou în echilibru.

„Eu n-am ajuns la depresie dintr-un motiv de acest fel, nu aveam un gol interior de umplut, nu în acest sens. La mine a fost o treabă legată de perioada de după naștere și niște nemulțumiri, fiecare are nemulțumiri în viața sa, și m-a prins pe un teren mai slab, iar asta s-a întâmplat. După aceea, am vorbit deschis despre depresie și am făcut și campanii naționale și europene cu acest subiect, pentru că nu a fost ușor prin ce am trecut.”, a povestit Andreea Marin în cadrul emisiunii menționate anterior.

Legătura dintre depresia zânei și regretata Mădălina Manole

Andreea Marin a recunoscut că a vorbit deschis despre experiența sa cu depresia și că a inițiat campanii de conștientizare la nivel național și european. Ea a încurajat oamenii să vorbească despre problemele lor și să caute ajutor atunci când simt că nu mai pot face față singuri. În final, Andreea Marin a subliniat că se simte în sfârșit în echilibru și mulțumește lui Dumnezeu că a reușit să depășească această încercare.

Experiența sa este un exemplu de curaj și perseverență pentru toți cei care se confruntă cu lupte similare în viața lor. În cadrul aceleiași emisiuni a povestit și că momentul de conștientizare a venit atunci când și-a amintit de ce a pățit Mădălina Manole. Depresia a fost motivul pentru care regretata artistă a ajuns la sinucidere.

„Am ajuns și la limita aceea, un om încrezător ca mine, mă vedeți, care pare puternic pentru ceilalți, iar în cele mai multe situații sunt un om puternic, știu ce vreau de la viață, cu toate astea într-un punct foarte rău, foarte trist, foarte dur și cred că a fost foarte bine să bat la ușa unui specialist și să vorbesc despre asta ulterior, după ce am trecut prin experiență și m-am vindecat, unor oameni care și la atâția ani distanță mă întreabă despre depresie și ce e de făcut. Și mie mi-a atras atenția și am conștientizat cazul Mădălinei Manole, abia atunci am realizat că asta s-ar putea să fie în cazul meu.”, a mai declarat Andreea Marin, făcând legătură cu cazul regretatei Mădălina Manole.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: