Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, îmbrățișate la televizor. Tensiunile din trecut au fost date uitării

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, îmbrățișate la televizor. Tensiunile din trecut au fost date uitării

GALERIE FOTO (2)

Finalul celui de-al doilea sezon al competiției „Masked Singer” a adus în fața spectatorilor un moment unic, care a pus capăt în mod oficial unui conflict foarte cunoscut în televiziunea Românească. După ce Andreea Marin a fost declarată câștigătoarea emisiunii, jurata Mihaela Rădulescu a făcut un gest neașteptat. A îmbrățișat-o cu drag pe cea care până nu de mult era considerată rivala sa, iar ulterior a transmis și un mesaj plin de admirație pentru aceasta.

Andreea Marin a demonstrat încă o dată că este o femeie foarte complexă, care ascunde multe talente și reușește să aibă succes în orice proiect își propune. Personajul său, Muma Pădurii, a câștigat emisiunea „Masked Singer”, iar jurații au rămas fără cuvinte în momentul în care au aflat ce figură importantă se află în spatele măștii.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, îmbrățișate la televizor. Tensiunile din trecut au fost date uitării

Prezentatoarea de televiziune a fost foarte discretă în ceea ce privește participarea la competiție, ascunzând acest detaliu chiar și față de partenerul său de viață și Violeta. A recunoscut că a fost un personaj dificil, mai ales datorită faptului că reputația sa în folclorul românesc nu este una pozitivă, dar fiecare ediție a ajutat-o să-și depășească limitele.

După ce și-a dezvăluit identitatea, jurații au rămas pur și simplu fără cuvinte. Dintre toți, cea mai șocată a fost Mihaela Rădulescu, cunoscută pentru conflictul pe care l-a avut cu Andreea Marin de-a lungul anilor. Reacția ei finală a fost însă una plină de apreciere și afecțiune. A îmbrățișat-o cu drag pe „zână”, iar ulterior a postat și un mesaj în mediul online dedicat acesteia.

„Muma pădurii- un rol greu, o asumare totală și o interpretare impecabilă. Well done, Andreea! Masca cea mai neghicită, cea mai iubită de noi și de public, cea mai enigmatică și mai neașteptată! Bravo, Andreea! Ne-ai învins pe toți”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul ei de Instagram.

Motivul pentru care Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au avut neînțelegeri

Fiind vorba de două figuri foarte cunoscute în țara noastră datorită activității lor profesionale, conflictul dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu a fost foarte mediatizat de-a lungul anilor. S-a presupus că cele două ar avea neînțelegeri datorită faptului că au avut un partener comun, Ștefan Bănică Jr., dar acest lucru nu a fost niciodată susținut de vreuna dintre ele.

Chiar în urmă cu ceva timp, Andreea a dezvăluit că tensiunile dintre ea și Mihaela s-au născut datorită succesului în carieră. A adresat acest subiect, atacând-o subtil pe cea cu care s-a spus că are un conflict.

„În primul rând, cât de deplasat să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om. Trebuie să fii puțin bolnav fie să o gândești, dar să o și faci. Eu sunt un om educat, cu bun simț, și sunt un om care știe să-și vadă de drumul său, însă la un moment dat agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi. Evident de la ea. Când sunt două persoane implicate, mai rămâne una. Fiecare s-a definit, realitatea de azi arată unde e fiecare”, a spus Andreea Marin în emisiunea moderată de Denise Rifai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: