Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, suspectă de cancer. Ce a determinat-o pe vedetă să meargă la medic: „800 de grame de tumoare”

Andreea Marin, suspectă de cancer. Ce a determinat-o pe vedetă să meargă la medic: „800 de grame de tumoare”

Andreea Marin, suspectă de cancer. Ce a determinat-o pe vedetă să meargă la medic: "800 de grame de tumoare"

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Fosta prezentatoare a celebrei emisiuni Surprize, surprize are un public larg care o apreciază și cu care păstrează legătura în mod constant. Aceasta a vorbit acum despre cea mai grea experiență din viața sa, care a pus-o greu la încercare: a fost suspectă de cancer.

Andreea Marin a fost suspectă de cancer

Andreea Marin este deschisă publicului ei și discută cu oamenii care o iubesc despre tot ce i se întâmplă. Ultimele vești nu sunt deloc unele bune, pentru că aflăm de la Zână că a fost suspectă de cancer în urmă cu cinci ani și a trecut printr-o operație grea. Nu s-ar fi gândit niciodată că poate avea o astfel de boală, dar viața nu te întreabă atunci când te lovește.

După ce a făcut mai multe analize amănunțite, medicii au ajuns la concluzia că este suspectă de cancer. Andreea Marin a simțit lovitura din plin, dar nu și-a pierdut încrederea și a fost optimistă. Vedeta a trebuit să mai aștepte încă două săptămâni rezultatele biopsiei, dar rezultatele au fost în favoarea ei: tumoarea a fost benignă.

„Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoare. Aveam cocoașa aceea în spate, care crescuse din senin’, a povestit Andreea Marin.

Cum a ajuns Andreea Marin la medic

Andreea Marin militează în constant în ceea ce privește sănătatea și le recomandă tuturor să meargă la medic imediat ce simt că ceva nu este în regulă cu ei. Ea este foarte atentă la starea ei și nu lasă lucrurile să se complice dacă observă că ceva nu merge bine.

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit.”, a explicat vedeta.

Andreea a decis să meargă la medic imediat ce a observat că avea excrescență în zona cervicală. Se formase o cocoașă foarte proeminentă și nu avea o explicație pentru ea, motiv pentru care a decis să ceară părerea unui specialist, ceea ce s-a dovedit a fi cea mai bună alegere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: