Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, umilită grav de Ștefan Bănică Jr. S-au aflat secrete dureroase despre relația dintre vedeta TV și artist

Andreea Marin, umilită grav de Ștefan Bănică Jr. S-au aflat secrete dureroase despre relația dintre vedeta TV și artist

Andreea Marin și Ștefan Bănică

Andreea Marin și Ștefan Bănică au format cel mai cotroversat cuplu, fiind pe prima pagină a publicațiilor atât în timpul relației, cât și după ce au demarat divorțul scandalos. În tot acest timp au apărut o mulțime de zvonuri despre relația lor, însă puține au fost confirmate.

Ștefan Bănică o umilea pe Andreea Marin

Ștefan Bănică Jr. a fost caracterizat de-a lungul timpului ca fiind o persoană vulcanică și violentă, chiar dacă în fața publicului pare blând. Nici el și nici Andreea Marin nu au făcut declarații care să le denigreze imaginea, astfel că singurele surse sunt prietenii lor apropiați.

Unul dintre cei care au făcut declarații a fost Sabin Ivanof, în anul 2014. La acel moment, Ștefan Bănică și Sabin Ivanof se aflau în litigiu din cauza afacerii cu blocul de locuințe. Ce doi au fost cei mai buni prieteni, însă Sabin a hotărât să dea cărțile pe față și să spună cum este Ștefan Bănică.

”Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea”, declara Sabin Ivanof.

Toate partenerele artistului au luat bătaie

Potrivit playtech.ro, zvonurile nu au fost confirmate nici măcar de Andreea Marin, însă Sabin Ivanof a a fost cel care a vorbit despre tendința artistului de a-și lovi partenerele atunci când nu-l ascultau.

”Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este.

El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund”, mărturisea Sabin Ivanof.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: