Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, apariție de senzație alături de Violeta și Radu Ștefan. Cum au fost surprinși cei doi frați

Andreea Marin, apariție de senzație alături de Violeta și Radu Ștefan. Cum au fost surprinși cei doi frați

GALERIE FOTO (4) Andreea Marina, apariție de senzație alături de doi dintre copiii lui Ștefan Bănică Jr

Andreea Marin a fost surprinsă alături de fiica sa, Violeta și de fiul cel mare a lui Ștefan Bănică Jr. Fiica actorului a venit la Gala Premiilor pentru a-și susține fratele, care a intrat anul acesta la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie „I.L. Caragiale”.

Andreea Marina, apariție de senzație alături de doi dintre copiii lui Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin a fost surprinsă, luni seara, la Gala Premiilor UCIN, alături de fiica sa și de fiul lui Ștefan Bănică Jr. Tânăra a venit să-și susțină fratele, care a intrat anul acesta la UNATC.

Violeta nu a intrat în sală până când fratele său mai mare, Radu Ștefan nu a ajuns în fața Teatrului Național. Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie”, a scris Ștefan Bănică jr despre fiul său, pe Facebook.

Cei doi frați s-au pozat împreună cu Andreea Marin care le oferea interviuri jurnaliștilor, creând o imagine unică. După ce au făcut celebra fotografie, cei doi frați au mers în sală pentru a urmări decernarea premiilor.

Din primele imagini se poate observa că Violeta fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. și fiul cel mare al actorului au o relație strânsă, cei doi petrecând mult timp împreună. Ștefan Bănică a declarat în unele emisiuni că își dorește ca cei trei copii ai săi să aibă o relație apropiată. Actorul mai are un băiețel cu soția sa, Lavinia Pârva.

Andreea Marin se reîntoarce în televiziune

Luni seara, a reprezentat un moment important pentru fosta soție a actorului, Andreea Marin, ea anunțând că se întoarce în televiziune
începând din această toamnă cu o emisiune la Televiziunea Română. Aceasta va prezenta la TVR, de pe 12 octombrie, cu o nouă emisiune.

M-am gândit foarte bine: știu că exista nostalgia spectacolului în direct, în care și eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea bună. Așa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu știu că le iubesc și le asociază cu persoana mea, îmbogățite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoții care să îi îmbogățească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent.”, a spus Andreea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: