Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Raicu a spus unul dintre cele mai mari secrete ale ei. „Cel mai mult mă ajută pregătirea”

Andreea Raicu a spus unul dintre cele mai mari secrete ale ei. „Cel mai mult mă ajută pregătirea”

Andreea Raicu a fost mereu o prezență discretă in showbizul românesc, sau cel puțin a încercat. Mereu a fost o doamna foarte stilată și de o finețe aparte. Acum ea se considera un om complet, iar cea mai buna dovada este faptul ca a devenit și terapeut. Prezentatoarea mereu a avut un trup de invidiat, dar putini știu care este secretul ei.

Care este secretul Andreei Raicu în ceea ce privește aspectul fizic

Andreea Raicu este una dintre cele mai frumoase femei din România. Prezenta ei cu toate că este discreta reușește sa iasă in evidentă la orice eveniment sau emisiune. Andreea Raicu, deși are 43 de ani, prezentatoarea reușește să își mențină un trup senzațional.

Într-un interviu, Andreea Raicu a dezvăluit secretul trupului ei de învidiat. Fosta prezentatoare a povestit faptul ca tot ce tine de felul in care arată se datorează in primul rând psihicului ei fiindcă ea este de parere ca totul pornește din interior. Bineînțeles prezentatoarea a precizat ca face sport constant și ca are o dieta echilibrata. Andreea Raicu a renunțat la gluten, la lactate, zaharuri și carnea o mănâncă doar ocazional.

Pe mine, cel mai mult mă ajută pregătirea men­tală, faptul că prac­tic meditaţia, că am învăţat să-mi con­ştientizez stările interioa­re, deci să-mi înţeleg nevoile şi să ţin cont de ele. În plus, am grijă să dorm pe măsura ne­ce­sităţilor organismului meu, să fac sport. În ce pri­veș­­te alimentația, am adaptat-o la nevoile organis­mu­lui meu (nu mănânc gluten, lac­tate, zahăr, iar car­­ne mănânc foarte rar, doar atunci când simt ne­vo­­ia), și am grijă să mă hidra­tez…„, a mărturisit Andreea Raicu în cadrul unui interviu.

Oana Zăvoranu a sters pe jos cu Andreea Raicu

Oana Zăvoranu a ironizat-o la culme pe fosta prezentatoare TV, aducând publicului aminte de aventurile și relațiile pe care Andreea Raicu le-a avut cu diverși bărbați cunoscuți în lumea Capitalei. Aceasta a afirmat că Andreea Raicu are „mintea zero barat” și că nu a făcut absolut nimic la viața ei, precizând bineînțeles că «și ea este una dintre vedetele care fac reclamă pe mocangeală».

Avem marfă nouă! N-o să mai fiu amabilă cum am fost! O primă clientă a emisiunii noastre este Andreea Raicu. Știu, știu, unii dintre voi deja dați ochii peste cap, nu de bine ci de rău. Andreea Raicu a apărut pe plaiurile mioritice așa ca un fel de asistentă TV, după care s-a băgat ușor, ușor, s-a băgat ea mi se pare, la o emisiune de modă, de ceva. Și mă rog, o maimuțăreală, nimic în cap, minte zero barat. Nu comică, nu nimic. Se fâțâia. A trecut timpul și Andreea Raicu ațopăit, spune presa și dacă spune presa spunem și noi, a țopâit din pătuț în pătuț pe la tot felul de băieței mai de bani gata, mai artiști, că ea era inimă zburdalnică așa în tinerețe și s-a lăsat și foarte ușor rănită. Știți genul ăla de femeie care orice i se intâmplă ea e pe suferință? Asta e ea! De la suferință s-au făcut și niște cearcăne pe care le poartă și în ziua de azi. Ceea ce ne interesează pe noi este ce apare ep pagina ei de Instagram, ca să știm de udne pornim. Să vățineți bine de scaune și să luați un pix să notați. Andreea Raicu se prezintă ca fiind «Figură publică. Entrepreneur, Tv Personality, Holistic Counselor & Coach, Book Author, Healthy Living Promotor, Motivational Speaker, NGO Activist».Voi ați înțeles ce zic eu aici? Vă mai zic o dată? E una singură și uite câte este.„, a spus Oana Zăvoranu despre Andreea Raicu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: