Redactia.ro
Home » Monden » Matei Stratan, adevărul despre relația cu Andreea Raicu. Formează sau nu un cuplu

Matei Stratan, adevărul despre relația cu Andreea Raicu. Formează sau nu un cuplu

GALERIE FOTO (5) Matei Stratan, adevărul despre relația cu Andreea Raicu.

Matei Stratan, adevărul despre relația cu Andreea Raicu. Matei Stratan și Mădălina Ghenea au trăit o poveste de dragoste frumoasă. Celebrul om de afaceri a rămas în relații amiabile cu mama fetiței sale, Charlotte. Recent, bărbatul a vorbit și despre legătura pe care o are cu Andreea Raicu.

Matei Stratan, adevărul despre relația cu Andreea Raicu. Formează sau nu un cuplu

Matei Stratan, adevărul despre relația cu Andreea Raicu. Deși toată lumea se așteptau să îmbrătrânească împreună, mai ales că au împreună o fetiță minunată, Matei Stratan și Mădălina Ghenea s-au despărțit. Cei doi s-au iubit în 2016, iar după puțin timp actrița a anunțat că este însărcinată pentru prima oară. Ulterior, povestea lor de dragoste s-a închetat brusc, după doi ani de relație.

Mădălina îi reproșa fostului iubit că a înșelat-o și a distrus toate planurile pe care le aveau împreună. “Nu doar că m-ai înșelat, ci ne-ai înșelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai distrus viitorul”, îi reproșa Mădălina. De asemenea, actrița i-a lămurit pe fanii săi de ce nu s-a căsătorit niciodată. “Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură, decât în compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta. Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devine ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îi poate asigura garanții financiare”, spunea vedeta.

Într-un interviu pentru Playtech.ro, Matei Stratan a vorbit despre relația cu Mădălina. Omul de afaceri a declarat că se înțelege bine cu fosta sa iubită, de dragul fetiței. Totodată, acesta a mărturisit că nu mai există cale de împăcare între cei doi. “Totul este bine între noi. În luna mai mi-am văzut ultima dată fetița. Este un lucru firesc să te poți înțelege de dragul copilului, pe care îl ai împreună. Între mine și Mădălina nu mai există cale de împăcare”.

Matei Stratan, adevărul despre relația cu Andreea Raicu

În urmă cu câteva luni, Matei Stratan a fost surprins în compania prezentatoarei Andreea Raicu. Deși atunci s-a vehiculat că între cei doi ar exista o poveste de dragoste, afaceristul a negat acest lucru, precizânt că sunt prieteni. “Nu sunt împreună cu Andreea Raicu, suntem amici, ea lucrează pe strada unde stau eu”, a mai spus afaceristul.

Andreea Raicu si Matei Stratan

De cealaltă parte, fosta vedetă de la Prima Tv a declarat că are iubit, dar nu a spus cine este acesta, și nici nu a afirmat că ar avea o relație cu Matei. “Viaţa mea este foarte liniştită, pentru că nu mai citesc ziarele. La un moment dat o să mă mărit. Înainte nu ieşeam pentru că îmi era frică să nu se scrie, acum nici nu mă mai interesează. Recunosc, am iubit”, a declarat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: