Redactia.ro
Home » Monden » Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la brațul lui Al Pacino. Cum au fost surprinși cei doi actori

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la brațul lui Al Pacino. Cum au fost surprinși cei doi actori

Frumoasa Mădălina Ghenea a fost suprinsă la brațul celebrului actor Al Pacino. Pe pagina de Instagram a filmului „House of Gucci”, a apărut o fotografie cu cei doi. Asta pentru că Mădălina Ghenea ar putea să o interpreteze pe Sophia Loren, în filmul american regizat de Ridley Scott.

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la brațul lui Al Pacino. Cum au fost surprinși cei doi actori

Actrița de origine română, Mădălina Ghenea, care ar putea-o interpreta pe Sophia Loren în fimul regizat de Ridley Scott, ”House of Gucci”, a fost surprinsă la brațul lui Al Pacino. Luni, pe pagina de Instagram a filmului au apărut mai multe fotografii cu actorii, printre care și cu Mădălina Ghenea și Al Pacino. Din acesta vor face parte vedete ca Lady Gaga, Al Pacino, Adam Driver şi Jared Leto, potrivit revista Elle.

 

Premierea „House of Gucci” este programată pentru anul acesta, în noiembrie, dar nu este exclus să fie amânată pentru 2022, din cauza restricțiilor. Scenariul peliculei este scris de Roberto Bentivegna şi este bazat pe cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”, scrisă de Sara Gay.

 Lady Gaga, rol principal în „House of Gucci”

Lady Gaga o va interpreta în noul proiect pe Patrizia Reggiani. Patrizia este condamnată pentru crimă, mai exact pentru asasinarea lui Maurizio Gucci, fostul soț. Patrizia a plătit un individ să-i ucidă partenerul de viață, pe 27 martie 1995, în timp ce intra în sediul firmei sale din Milano.

Ridley Scott și-a propus încă din 2006 să realizeze un film despre celebra familia Gucci. Însă, avea alți actori în minte pentru interpretarea rolurilor principale, precum Angelina Jolie și Leonardo DiCaprio. Ulterior, s-au vehiculat numele lui Penelope Cruz și Margot Robbie. În cele din urmă, în noiembrie 2019 s-a stabilit că rolul principal feminin îi va reveni lui Lady Gaga. Și Jeremy Irons a fost vizat pentru rol principal, el înlocuindu-l pe Robert De Niro.

Al Pacino joacă rolul lui Aldo Gucci, unchiul lui Maurizio Gucci și totodată fiul lui Guccio Gucci, fondatorul prestigioasei companii. Momentan , nu se știe ce rol va juca Mădălina Ghenea, dar se vehiculează că o va interepeta pe Sophia Loren.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: