Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine și-a petrecut Mădălina Ghenea Ziua Îndrăgostiților? Este faimos în Italia

Cu cine și-a petrecut Mădălina Ghenea Ziua Îndrăgostiților? Este faimos în Italia

GALERIE FOTO (9) Cu cine și-a petrecut Mădălina Ghenea Ziua Îndrăgostiților_

Cu cine și-a petrecut Mădălina Ghenea Ziua Îndrăgostiților? Mădălina Ghenea si-a surprins fanii de pe Instagram cu o postare la InstaStory în care apare alături de un bărbat chiar de Ziua Îndrăgostiților și nu este  fotbalistul Nicolo Zaniolo. Cine este bărbatul din imagini?

Cu cine și-a petrecut Mădălina Ghenea Ziua Îndrăgostiților? Este faimos în Italia

Cu cine și-a petrecut Mădălina Ghenea Ziua Îndrăgostiților? Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din România, aceasta având o carieră de actriță și model pe plan internațional. Mădălina a devenit faimoasă după ce a avut relații cu Leonardo Di Caprio și Gerard Butler, considerați unii dintre cei mai sexy actori din lume. După ce s-a despărțit de Matei Stratan, cel alături de care are o fetiță și cu care a fost căsătorită, se presupune că actrița are o relație  cu fotbalistul Nicolo Zaniolo, mai mic decât ea cu 11 ani.

De Ziua Îndrăgostiților, Mădălina a petrecut alături de un bărbat misterios. Vedeta a postat pe Instagram un Instastory în care apare alături de o persoană de sex masculin. Dar nu vă faceți griji! Între cei doi nu există o poveste de dragoste și o relație de prietenie. Este vorba despre fotograful Paolo Digiacomo, care i-a făcut frumoasei actrițe o ședință foto. Din postările actriței, se observă faptul că aceasta s-a distrat copios alături de fotograful italian, făcând glume și răzând alături de el. În urmă cu câteva zile, Mădălina Ghenea a postat câteva imagini incendiare pe rețelele de socializare, purtând cele mai provocatoare ținute ce îi pun în valoare silueta perfectă.

Cine este Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, 32 de ani este fără îndoială una dintre cele mai frumoase femei din România. Aceasta s-a născut în Slatina și în urmă cu câțiva ani și-a început cariera ca fotomodel. Încă de la o vârstă fragedă aceasta a fost în lumina reflectoarelor, participând la emisiunea tv  „Tip Top Minitop”. Mădălina a luat lecții de balet și de pian timp de 7 ani, absolvind Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina.

Cariera în domeniul modei a început la vârsta de 15 ani, când a prezentat pentru creatorul de modă Giattoni. Mădălina a participat la prezentări de modă în întreaga lume, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța și Spania. Printre reclamele cele mai cunoscute se numără și cele la branduri precum Lovable, Lise Charmel, Peroni, New Yorker, Borghetti, Sloggi, Grimaldi Mare, Max Well, Lormar, Amarea, Primadonna, Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch, Parah, Lepel sau Huntermoller.

Mădălina Ghenea a atras atenția publicului odată cu lansarea videoclipului melodiei l tempo tra di noi a lui Eros Ramazzotti, în care apare în rolul de iubită a acestuia. În 2008 a fost una din protagonistele calendarului Peroni, iar în 2010 a debutat în televiziuni și acceptă să participe la concursul Ballando con le stelle, fiind partenera lui Simone Di Pasquale. În 2011 a devenit imaginea companiei de telefonie mobilă Tre-Italia pentru care filmează un spot publicitar alături de actorul Raoul Bova. Debutul ca actriță l-a făcut în 2011, când a jucat rolul Irinei în filmul italian I soliti idioti. Mădălina Ghenea a avut o relație cu celebrul actor Leonardo Di Caprio și a fost iubita actorului scoțian Gerard Butler. De asemenea, frumoasa actriță a avut o relație și cu creatorul de modă, Philip Plein.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: