Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Raicu a vorbit despre sarcină. Ce a declarat vedeta despre viitorul copil

Andreea Raicu a vorbit despre sarcină. Ce a declarat vedeta despre viitorul copil

Andreea Raicu este un personaj din lumea mondenă foarte apreciat de public. Vedeta a captat atenția publicului prin fineâea și naturalețea ei. Recent a fost plecată într-o vacanță în Grecia, iar la întoarcerea pe plaiurile românești aceasta a acordat un interviu în care a dezvăluit câteva aspecte foarte interesante.

Andreea Raicu va fi mamă?

Andreea Raicu a declarat că își dorește enorm să devină mamă. Frumoasa prezentatoare a mărturisit că își dorește ca atunci când va rămâne însărcinată să nu afle nimeni despre acest lucru până ceva va naște. Pentru necunoscători, Andreea Raicu a adoptat o fetiță dintr-un centru de plasament, care a făcut-o bunică de curând. Cele două încă păsatrează relația.

Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva. M-am balonat un pic, ce în vacanță nu poți să mănânci mai mult? Eu am mâncat cartofi prăjiți și altele. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz.„, a declarat Andreea Raicu.

Andreea Raicu a dezvăluit motivul pentru care nu se căsătorește

Prezentatoarea este o femeie foarte fericită și împlinită pe plan profesional, dar fanii ei mereu se întreabă dacă și când se va căsătorii. Andreea Raicu a lămurit pe toată lumea printr-o declarație în care spune că pentru ea căsătoria nu reprezintă un scop în viață, ci preferă o relație sănătoasă și echilibrată.

Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie. Eu nu spun că e un lucru greșit să-ți dorești asta; îmi doresc să-mi fac o familie, dar nu este scopul de a mă mărita cu orice preț, de a fi într-o relație doar pentru că așa îți cere societatea.„, a spus Andreea Raicu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: