Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Raicu, dezvăluiri inedite din viața sa: „Am înțeles că frumusețea nu înseamnă perfecțiune”

Andreea Raicu, dezvăluiri inedite din viața sa: „Am înțeles că frumusețea nu înseamnă perfecțiune”

GALERIE FOTO (6) Andreea Raicu, dezvăluiri inedite din viața sa

Andreea Raicu, dezvăluiri inedite din viața sa. Este una dintre cele mai apreciate vedete din România, iar în ultimii ani a decis să facă schimbări în viața sa. Ajunsă la 44 de ani, Andreea Raicu a recunoscut că a întâmpinat o perioadă dificilă în urmă cu ceva timp.

Andreea Raicu, dezvăluiri inedite din viața sa: „Am înțeles că frumusețea nu înseamnă perfecțiune”

Andreea Raicu, dezvăluiri inedite din viața sa. În urmă cu aproape 10 ani, Andreea Raicu lua decizia de a-și schimba viața. În urma unei călătoriii făcute în India, vedeta tv a hotărât că este vremea să facă unele schimbări. Fosta prezentatoare TV a recunoscut că a avut o perioadă în care voia să fie perfectă, dar și-a dat seama că perfecțiunea nu există. Așadar, de câțiva ani, Andreea Raicu trăiește după propriile reguli și se bucură de naturalețea sa.

Invitată în emisiunea lui Măruță, Andreea a vorbit despre faptul că nu avea încredere în ea și că de multe ori se temea să nu fie pozată nemachiată. „De ani de zile pozez fără filtre. Este o libertate minunată, pentru că atunci când nu ai încredere în tine și nu te simți frumoasă fără machiaj te simți ca într-o pușcărie. (…) Am înțeles că frumusețea nu înseamnă perfecțiune. Erau retușate toate fotografiile la momentul respectiv pentru că nu suportam să n-am masca aceasta, să apar fără filtre. (…) Mi-am adus aminte de toate momentele în care mă urmăreau paparazzi, îmi era foarte frică, mă ascundeam în casă, îmi puneam o grămadă de ochelari, șepci și toată presiunea pe care am avut-o de-a lungul timpului în care încercam să fiu perfectă.Mă simțeam foarte urâtă și de multe ori mă întrebam de ce oare oamenii ăia mă iau în campaniile lor pentru că eu nu mă simțeam deloc frumoasă. Nu mă simțeam slabă, nu simțeam că am picioarele perfecte, mi se părea că am genunchii mari, că am cearcăne, că sunt șoldurile prea mari”, a  dezvăluit vedeta.

Andreea Raicu, despre perioada din televiziune

În ultima vreme, fosta prezentatoare TV se orientează, către o stare de bine, și încearcă să le arate oamenilor că există o variantă mai bună a lor. Andreea Raicu a vorbit despre sentimente de emoții, îndemnându-i pe oameni să se exteriorizeze și să nu le mai fie teamă de propriile sentimente.

”Multă vreme, am crezut că trebuie să-mi ascund emoțiile copleșitoare pe care le simt – emoții precum furia, frică, rușinea, dezamăgirea, tristețea, anxietatea… Credeam că dacă le ascund, nu le conștientizez, nu le dau voie să existe, ele vor dispărea. Greșit! Cheia stării de bine este să stai cu absolut toate emoțiile pe care le simți, să le identifici și să le gestionezi corect, pentru că doar așa ele se consumă rapid. Dacă reprimi emoțiile greu de suportat, ele rămân în corp și încet încet își fac loc la suprafață. Mai întâi apar sub formă de frustrări și anxietăți. Apoi iau formă unor dureri mai mici, care se transformă într-unele mai mari, care în timp se transformă în boli. Emoțiile trebuie eliberate de fiecare dată când apar.”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: