Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Raicu, ținută provocatoare. Val de critici din partea internauților

Andreea Raicu, ținută provocatoare. Val de critici din partea internauților

GALERIE FOTO (6) Andreea Raicu, ținută provocatoare.

Andreea Raicu, ținută provocatoare. Se știe deja că Andreea Raicu este adepta stilului clasica. Fosta prezentatoare a îmbrăcat o rochie din satin, de zi, și a mers la plimbare. Evident,fanii nu au putut trece cu vederea că șatena nu purta sutien. Cum au reacționat aceștia?

Andreea Raicu, ținută provocatoare. Val de critici din partea internauților

Andreea Raicu, ținută provocatoare. Este fără doar și poate una dintre cele mai sexy vedete din România. Andreea Raicu poate un exemplu pentru multe femei. Vedeta adoptă mai mereu stilul clasic, iar rareori este surprinsă purtând ceva în afara zonei ei de confort. Andreea este foarte activă în mediul online, unde îi ține la curent pe urmăritorii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața ei.

Recent, șatena a postat o imagine pe Instagram, amintindu-și de vara care a trecut. Vedeta tv apare îmbrăcată într-o rochie kaki, din satin, în timp ce se află înconjurată de minunile naturii. „Cu gandul la vara care tocmai a trecut… ce repede nu-i asa?😥 Care a fost destinatia ta preferata din vara? 💫⁠”, a scris Andreea la descrierea pozei.

Andreea Raicu, intr-o ipostaza sexy

În timp ce unii internauți au apreciat imaginea vedetei, alții au criticat-o, susținând că rochia aleasă ar fi, de fapt, o rochie pentru dormitor. De asemenea, gurile rele nu au putut să treacă cu vederea faptul că vedeta nu purta sutien. „Asta-i rochie pentru dormitor, n-as risca sa ies asa pe stradă. 😁😁”,”Asta-i rochie pentru dormitor, n-as risca sa ies asa pe stradă. 😁😁”Wow ce s*****i belea ai !🙌🙌🙌”, au doar câteva dintre comentariilor celor care au criticat-o pe Andreea Raicu.

Andreea Raicu a pozat complet goală la 43 de ani

Vedeta tv a realizat o ședință foto în care apare complet goală. În vârstă de 43 de ani, Andreea Raicu a publicat una dintre imagini pe rețelele de socializare, iar fanii au reacționat extrem de dur. Dacă unii au fost încântați, alții au criticat-o. Șatena apar cu fața către aparatul de fotografiat și se poate vedea că este complet goală. „Din perioada în care eram închiși în casă Multumesc Alex Gâlmeanu și Iulia și mă bucur că m-ați convins să pozez fără măști. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort ca tot asta a fost trendul predominat in acesta perioada. Mai avem si altele si si mai si. Sa le postam sau….?’, a scris vedeta în dreptul imaginii.

Andreea Raicu a pozat goala

Imediat, internauții au taxat-o pe vedetă, în timp ce alții i-au înțeles gestul și au felicitat-o. „Când corpul e artă și nu apare vulgar! Felicitări! (…) Superbă poza, superb mesajul, trebuie să ne iubim corpul. Felicitări pentru atitudine și asumare! (…) Superbă fotografia! Să mai vină!! (…)’ „De ce ai posta poze de genul ăsta?’.

Invitată într-o emisiune tv, Andreea Raicu a reacționat după valul de comentarii care s-a creat în urma imaginii postate. Moderatoarea tv a declarat că nu regretă alegerea făcută și că este mândră de ea. „Eu nu mai citesc genul ăsta de comentarii, nu mă interesează. Eu sunt încântată cu alegerile pe care le fac, cu alegerea mea. Poza nud a fost o ieșire din zona mea de confort.’, a declarat vedeta în direct la TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: