Redactia.ro
Home » Monden » Matei Stratan rupe tăcerea! Are sau nu o relație cu Andreea Raicu: ”Noi suntem într-un…”

Matei Stratan rupe tăcerea! Are sau nu o relație cu Andreea Raicu: ”Noi suntem într-un…”

Matei Stratan, adevărul despre relația cu Andreea Raicu.

În ultima vreme, se zvonește în showbiz că Andreea Raicu și Matei Stratan formează un cuplu. Pentru a pune capăt speculațiilor, Matei Stratan a oferit clarificări cu privire la acest subiect.

Matei Stratan rupe tăcerea! Are sau nu o relație cu Andreea Raicu: ”Noi suntem într-un…”

Andreea Raicu și Matei Stratan sunt văzuți tot mai des împreună, de ceva timp. Așadar, nu au întârziat să apară zvonurile despre existența unei idile între ei. Pentru a lămuri lucrurile, fostul iubit al Mădălinei Ghenea, a decis să facă lumină prin următoarele declarații:

”Am văzut că se vorbește foarte mult de faptul că eu și Andreea formăm un cuplu, nu este nimic adevărat. Cu Andreea suntem amici, atât, nimic mai mult. Nu suntem în sensul ăla la care se gândesc mulți. Noi suntem într-un grup de prieteni și așa mai și ieșim, ne întâlnim”, a declarat Matei Stratan, potrivit impact.ro.

În urmă cu câteva luni, Matei Stratan a mai spus despre posibila relație cu Andreea Raicu:“Nu sunt împreună cu Andreea Raicu, suntem amici, ea lucrează pe strada unde stau eu”, a mai spus afaceristul.

Ce spune Andreea Raicu despre o relație cu Matei Stratan

Andreeea Raicu a confirmat că are un iubit, dar nu i-a menționat și numele. Și cum în ultima vreme nu și-a mai asumat în public vreo relație, fosta prezentatoare de la Prima Tv a mărturisit că are de gând să se căsătorească în următoarea perioadă.

”Viaţa mea este foarte liniştită, pentru că nu mai citesc ziarele. La un moment dat o să mă mărit. Înainte nu ieşeam pentru că îmi era frică să nu se scrie, acum nici nu mă mai interesează. Recunosc, am iubit”, a declarat ea.

Matei Stratan are o fetiță cu Mădălina Ghenea

Matei Stratan a avut o relație cu actrița Mădălina Ghenea, din care a rezultat o fetiță. Cei doi păstrează legătura de dragul copilului, iar Matei a subliniat faptul că nu mai există cale de împăcare. “Totul este bine între noi. În luna mai mi-am văzut ultima dată fetița. Este un lucru firesc să te poți înțelege de dragul copilului, pe care îl ai împreună. Între mine și Mădălina nu mai există cale de împăcare”.

Mădălina Ghenea şi-a aniversat fetiţa. Imagini rare cu Charlotte şi Matei Stratan

Motivul despărțirii celor doi ar fi fost infidelitatea afaceristului. Mădălina Ghenea i-ar fi reproșat: “Nu doar că m-ai înșelat, ci ne-ai înșelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai distrus viitorul”, îi reproșa Mădălina.

FOTO / Cum ar putea arăta fetiţa Mădălinei Ghenea şi a lui Matei Stratan! Este o frumuseţe de copil! | Spynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: