Redactia.ro
Home » Monden » Ce sumă de bani a refuzat Andreea Raicu de la Playboy. Vedeta trebuia să pozeze fără haine

Ce sumă de bani a refuzat Andreea Raicu de la Playboy. Vedeta trebuia să pozeze fără haine

Motivul nebănuit pentru care Andreea Raicu nu are copii și nu s-a căsătorit, până la 46 de ani: „Sper că mesajul meu nu va fi interpretat greșit”

Ce sumă de bani a refuzat Andreea Raicu de la Playboy. Vedeta i-a spus lui Cătălin Măruță că suma oferită a fost una imposibil de refuzat. 

Ce sumă de bani a refuzat Andreea Raicu de la Playboy. Vedeta trebuia să pozeze fără haine

Mereu în centrul atenției, Andreea Raicu a fost curtată, în urmă cu mai bine de 20 de ani, pentru a poza nud în celebra revistă Playboy. Vedeta de televiziune a dezvăluit ce sumă uriașă a refuzat pentru o ședință foto incendiară.

Andreea Raicu a fost urmărită de paparazzi încă de la debutul ei în televiziune. Lansată în showbiz ca fotomodel, Andreea Raicu a făcut pasul în televiziune ca prezentatoare a unor emisiuni în vogă la sfârșitul anilor ’90 și începutul anilor 2000.

„Atunci, noi eram acele vedete, 10-15 toate… toată lumea era călare pe noi, erau sute de oameni care veneau să-ți ia autograf sau să vorbească cu tine. Ca să apari la televizor sau într-o revistă era ceva absolut incredibil”, și-a amintit Andreea Raicu, invitată în emisiunea La Măruță.

De asemenea, aceasta a dezvăluit că în perioada aceea a fost curtată de revista Playboy pentru o ședință foto nud, pe care a refuzat-o. Andreea Raicu i-a spus lui Cătălin Măruță că suma oferită a fost una imposibil de refuzat, mai ales că atunci lucra la casa ei, însă nu a agreat ideea de a se dezbrăca pentru bani.

„Eram numărul 1 de atâția ani. Mi-au oferit o sumă foarte mare de bani, foarte mare. Cred că vreo 100.000 de euro. Foarte mult. Și atunci îmi făceam casa și aveam nevoie de bani și am stat eu și m-am gândit așa: dacă pozez acum, și iau banii ăștia, mă bucur acum, dar pierd pe termen lung”, a dezvăluit Andreea Raicu.

Vedeta de televiziune a explicat că rațiunile acestei decizii au ținut de imaginea care și-ar fi creat-o după publicarea fotografiilor nud.

„Imagine, integritate, absolut tot. Știi ce s-ar fi întâmplat? De fiecare dată când ar fi fost o știre despre mine, cu siguranță ar fi luat o poză de aceea… și am zis că nu pot să fac așa ceva”, a mai spus Andreea Raicu.

Ce a declarat Andreea Raicu despre viitorul copil

Andreea Raicu a declarat că își dorește enorm să devină mamă. Frumoasa prezentatoare a mărturisit că își dorește ca atunci când va rămâne însărcinată să nu afle nimeni despre acest lucru până ceva va naște. Pentru necunoscători, Andreea Raicu a adoptat o fetiță dintr-un centru de plasament, care a făcut-o bunică de curând. Cele două încă păsatrează relația.

„Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva. M-am balonat un pic, ce în vacanță nu poți să mănânci mai mult? Eu am mâncat cartofi prăjiți și altele. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz”, a declarat Andreea Raicu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: