Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu a ieșit la vânătoare. Vedeta îi caută soț surorii sale Lorena

Andreea Tonciu a ieșit la vânătoare. Vedeta îi caută soț surorii sale Lorena

Toată lumea o știe pe Andreea Tonciu prin prisma temperamentului ei și aparițiilor scandaloase de la TV, dar nu mulți o știu pe sora sa Lorena. Mezina familiei Tonciu seamănă leit cu sora sa Andreea, iar de curând cea din urmă s-a gândit că e momentul să o ajute pe sora sa să își găsească alesul.

Andreea Tonciu își caută cumnat

Andreea Tonciu a făcut declarații în care a vorbit despre sora și despre marea sa dorință de a o ajuta pe Lorena să se mărite. Vedeta este de părere că aum după ce a „tunat-o” și pe sora sa, ar trebui să apară un bărbat bine în viața Lorenei.

Am tunat-o, am preparat-o, gata, trebuie să-i găsesc un iubit valabil. Fostul meu soț, Dan Capatos, vreau să facem un casting în emisiune să-i găsim un pretendent. Începem cu fața, nasul, buzele care sunt perfecte, avem două implanturi superbe, coborâm mai jos, o să urmeze un tatuaj. O să mă iau de fostul meu șef, Dan Capatos. De ce n-a luat-o pe sora mea asistentă? Sora mea e de pus în vitrină. La modă acum în România e ca femeile să facă bani și bărbații să stea acasă, dar la noi nu se face așa.„, a declarat Andreea Tonciu.

Ce operații are Lorena Tonciu

Mezina familiei Tonciu a luat modelul surorii sale și s-a operat și ea. Lorena și Andreea Tonciu au fost prezente într-o emisiune televizată acum ceva timp în care Andreea a susținut de atunci ideea unui casting pentru inima surorii sale. La acel moment, Lorena Tonciu își operase sânii și nasul, urmând să își mărească buzele.

Lorena și-a operat sânii și nasul și ar vrea să-și mărească și buzele. Suntem foarte diferite, ea învață foarte mult. M-am operat eu și și-a dorit și ea. N-are voie cu băieți, trebuie să-i fac eu casting. Băieții trebuie să treacă prin mâna mea. Știe să calce, să facă ordine și curățenie, de mică am pus-o să facă! La mâncare nu se pricepe, eu știu să gătesc.”, a declarat Andreea Tonciu la acea vreme.

Vreau să mă operez ca să nu mai fiu timidă, ca să mă simt și eu mai bine în pielea mea. Aspectul ajută! Am 19 ani! Aș vrea să îmi deschid o afacere.„, a spus sora Andreei, Lorena Tonciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: