Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu, criticată, din nou, de fani după ce și-a editat o fotografie: ”Mergi în Photoshopia?”

Andreea Tonciu, criticată, din nou, de fani după ce și-a editat o fotografie: ”Mergi în Photoshopia?”

Andreea Tonciu, pusă la zid de internauți

Andreea Tonciu s-a ales, din nou, cu vorbe acide din partea fanilor, după ce a postat o fotografie cu ea, destul de editată. Unul dintre internauți a întrebat-o dacă merge în ”Photoshopia”.

Andreea Tonciu, criticată, din nou, de fani după ce și-a editat o fotografie: ”Mergi în Photoshopia?”

Andreea Tonciu este una dintre vedetele din România care postează pe rețelele de socializare poze editate. Deși este criticată, adesea, de fani pe seama acestui lucru, Andreea Tonciu nu dă ascultare și, dimpotrivă, își modifică tot mai mult fotografiile.

În cea mai recentă postare a sa, Andreea Tonciu apare îmbrăcată ca pentru o călătorie, iar editarea este destul de vizibilă. În dreptul imaginii, vedeta își întreabă urmăritorii de pe Instagram: ”Cine ghiceste noua destinatie in care vom pleca?✈️🏖🏖🏄🩱”, a scris Andreea Tonciu în dreptul imaginii.

Foto: Andreea Tonciu, sursa: Instagram

Odată cu adresarea întrebării, internauții au asaltat-o cu comentarii care mai de care, mai acide. ”Ce editata esti/ Nu stiu cine ghicește destinația din pacate, majoritatea ghicesc ca ai băgat prea mult edit..😢/ Măcar răspunde, când pui o întrebare!!! Lipsa de respect, vrei doar likeuri și inimioare…/Mergi in photoshopia? 😍”, sunt unele dintre răspunsurile internauților la postarea Andreei Tonciu.

Andreea Tonciu, criticată că și-a editat talia

În perioada când era concurentă la ”Bravo, ai stil!”, Andreea Tonciu a stârnit alte critici din partea internauților. La o postare din cadrul competiției ( în timp defila în platou, în fața juraților) Andreei Tonciu i s-a atras atenția că și-a modificat talia.

Foto: Monden.ro

”Haterii vor spune că e Photoshop”, “Talia aia e reală cum sunt eu blondă”, “Dragă Tonciu, cred că ești făcută din laser”,“Ai băgat ceva la talie… dar ai cam forțat-o!”, “Photoshop! Îmi miroase a fake (n.r.: fals)”, “Uimitor de frumoasă, tot respectul!”, “Păcat că le editezi (n.r: fotografiile)”, au fost o parte dintre reacții.

Dincolo de răutăți, Andreea Tonciu nu le dă curs și pare că-și vede în continuare de familie. Este căsătorită cu Daniel Niculescu, iar cu acesta are o fetiță, pe nume Rebeca. Daniel i-ar interzice Andreei să mai aibă apariții publice, așa cum o făcea odinioară. Într-o seară, Andreea Tonciu răbufnit la adresa lui, așa apărând zvonuri legate de divorț.

„Eu fără televiziune aș fi… Eu am făcut depresie. Eu plângeam în casă că nu mai puteam. Eram la club cu soțul meu și m-au sunat să merg la Asia Express și jur că am refuzat. Și îmi spune o prietenă dacă nu vreau să merg, că se duce Bianca, se duce Margherita. În secunda unu, soțul a zis acum te ridici de la masă și plecăm. Am ajuns acasă, i-am zis să mă descalțe în mijlocul livingului urlând: „Din cauza ta! De ce nu m-ai lăsat?”. În noaptea aia m-au auzit vecinii”, a spus Andreea Tonciu presei.

Andreea Tonciu și soțul ei au împlinit 4 ani de căsnicie. Cine e Daniel Niculescu: „Omul care mi-a schimbat viața”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: