Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu a ajuns la spital cu fiica sa. Ce s-a întâmplat cu micuța Rebecca

Andreea Tonciu a ajuns la spital cu fiica sa. Ce s-a întâmplat cu micuța Rebecca

GALERIE FOTO (3) Andreea Tonciu a ajuns la spital cu fiica sa.

Andreea Tonciu a ajuns la spital cu fiica sa. Bruneta a tras o sperietură zdravănă, după ce ieri, a ajuns cu fiica sa la spital. Ulterior, Andreea Tonciu le-a explicat fanilor săi din mediul online ce s-a întâmplat, de fapt. Ce probleme de sănătate are micuța Rebecca?

Andreea Tonciu a ajuns la spital cu fiica sa. Ce s-a întâmplat cu micuța Rebecca

Andreea Tonciu a ajuns la spital cu fiica sa. De când a devenit mămică, viața Andreei Tonciu s-a schimbat radical. Bruneta are mare grijă de fiica sa și îi face toate poftele. Numai că ieri, vedeta a trecut prin momente dificile, după ce fiica sa, Rebecca a ajuns la spital. Vedeta le-a explicat fanilor din mediul online ce s-a întâmplat cu micuța. Încă de la primele ore ale dimineții, Andreea și-a anunțat urmăritorii că ieri a mers cu Rebecca la spital, precizând că fiica sa este bolnavă, dar, din fericire, nu este nimic grav. Dar pentru că își iubește fiica foarte mult, Andreea s-a speriat extrem de mult.

După ce s-au întors acasă de la spital, bruneta și-a justificat absența de pe rețelele de socializare, spunând că toată atenția și-a îndreptat-o către fiica sa. „Bună dimineața! Eu acum am ieșit din casă. Mă duc că am puțină treabă. Rebi a rămas acasă momentan, pentru că este puțin bolnăvioară, dar o să-și revină curând. De aia am fost absentă, pentru că ieri am ajuns cu ea la spital, dar totul este în regulă, sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată, de fiecare dată fac ca toată alea, dar are o mică răceală, pot spune. Vă pup!”, a spus Andreea Tonciu la InstaStory.

Fiica Andreei Tonciu, vedetă în mediul online

Rebecca a împlinit în urmă cu aproape o lună, vârsta de 4 ani. Fiica Andreei Tonciu i-a cucerit pe internauți, iar vedeta le face pe plan urmăritorilor săi care cer cât mai multe poze cu micuța. În urmă cu ceva timp, bruneta menționa că fiica sa ia lecții de înot, la grădinița unde merge zi de zi. Rebecca este rodul iubirii dintre fosta asistentă tv și fotbalistul, Daniela Niculescu.

Cei doi s-au căsătorit în luna septembrie a anului 2016. Tonciu o poartă aproape peste tot cu ea pe fiica sa, iar micuța este foarte fericită să vadă că lumea o îndrăgește. „Toată ziua stau eu cu fetiţa, seara mă ajută mama. Rebecca e foarte frumoasă. Seamănă cu taică-su, nu are nimic de la mine. Sperăm să ia caracterul meu, măcar atât. Momentan nu sunt pregătită să îmi doresc următorul copil, dar dacă Dumnezeu o să vrea, cu cea mai mare plăcere o să îl fac.Relaţia mea e foarte frumoasă, am un soţ foarte iubitor, foarte cuminte, e total opusul meu. Îmi place foarte mult. Nu se vede că m-am liniştit? Nu mai fac nebunii. Fac nebunii doar cu soţul meu acum”, a declarat Andreea Tonciu în urmă cu ceva timp.

În timpul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, unde Andreea a concurat împotriva mai multor vedete, bruneta a izbucnit în lacrimi de dorul fiicei sale, pentru că, spunea aceasta, din cauza reality show-ului, nu mai avea timp să stea cu fiica sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: