Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Tonciu a părăsit Survivor România 2022. Vedeta a izbucnit în lacrimi

Andreea Tonciu a părăsit Survivor România 2022. Vedeta a izbucnit în lacrimi

GALERIE FOTO (4) O nouă eliminare la Survivor România 2022.

O nouă eliminare la Survivor România 2022. În ediția de marți, 25 ianuarie, Faimoșii au pierdut jocul de imunitate colectivă și au ajuns în Consiliul de Nominalizare. Otilia Bilionera, Andreea Tonciu și Robert Nita au fost  nominalizați să părăsească competiția. Andreea a fost concurenta care a fost eliminată din concurs. 

Andreea Tonciu a părăsit Survivor România 2022. Vedeta a fost eliminată

În această seară, Faimoșii au pierdut jocul de imunitate colectivă și au ajuns în Consiliul de Nominalizare. După ce au pierdut jocul de imunitate colectivă și au pierdut mâncarea, Cătălin Zmărăndescu a izbucnit în lacrimi. Sportivul a declarat că s-a săturat să tot piardă. Andreea Tonciu a fost cea de-a treia concurentă din echipa Faimoșilor care a părăsit competiția Survivor România 2022. „Vreau sa le multumesc colegilor mei pentru tot și vreau să le cer scuze dacă am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus, vă voi aștepta acasă pe toti„, a spus Andreea Tonciu cu lacrimi in ochi.

Vedeta s-a confruntat cu multe probleme de sănătate, iar acest lucru a împiedicat-o să  meargă pe teren. Mai mult, bruneta a fost implicată în mai multe scandaluri cu coechipierii săi. „Ma bucur ca fac parte din aceasta emisiune, dar nu ma asteptam sa fie atat de greu. Gandul meu este doar la fata mea si simt ca imi lipseste foarte mult, Vreau sa le multumesc tuturor pentru votul acordat și sper să fie bine în continuare„, a spus Andreea înainte de rezultatul nominalizării.

Am venit sa invat mai mult si să nu mai las pe nimeni să profită de mine și să mintă. Văd o schimbare în mai bine. Am învățat că totul se întâmplă cu un motiv, mi-am dat seama că nu este bine să te împotrivești destinului. Voi fi fericită să lupt în continuare alături de colegii mei”, a spus Otilia Bilionera.

Fara doar si poate, Survivor este experienta vietii mele. Așa a fost să fie, voinței lui Dumnezeu nu te poti opune. Din păcate, așa a fost să se întâmple contrat voinței mele. Nu ma asteptam sa fie atat de greu. Daca va fi sa ies, o sa ies cu fruntea sus„, a spus Robert Nita.

Andreea Tonciu s-a confruntat cu multe probleme de sănătate la Survivor România 2022

Andreea Tonciu este nominalizată să părăsească concursul, iar cei care au votat-o sunt Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, CRBL și TJ Miles. Toți sunt de părere că bruneta să plece acasă. Alături de ea, sunt nominalizați si Otilia Bilionera și Daniel Chiriță. De când a ajuns în Republica Dominicană, Andreea s-a confruntat cu probleme de sănătate. Laura Giurcanu este de părere că Andreea trebuie să plece acasă pentru că se plânge mereu că este greu. „Cu Andreea Tonciu a trebuit să învăț să mă exprim prin jurături pentru că numai așa înțelege. La consiliu nu mi-a venit să cred. Până acum nu știa cum mai plece, îmi cerea sfaturi despre asta și acum nu mai vrea să recunoască”, a declarat CRBL de la „Survivor”, la ProTV.

Nici Elena Chiriac nu s-a putut abține și a declarat că își dorește ca Andreea să plece acasă. „Azi noapte am dormit lângă ea și de fiecare dată când mă mișcam se uita la mine și mă întreba dacă dorm. Nu am mai reușit”, l-a completat Elena Chiriac pe CRBL.

Andreea Tonciu a mai atacat un coechipier

Andreea Tonciu este în pericol de eliminare, dar chiar și așa, vedeta a mai atacat un coechipier în emisiunea din această seară. Este vorba despre Emil Rengle pe care îl consideră vinovat pentru atmosfera proastă din echipă.

Să vorbim despre echipa aceasta care nu este încă o echipă, nu există. Din cauza lui Emil s-au creat numai grupuri, din prima zi. Sunt multe bârfe. El a stricat echipa, el duce echipa în jos, bârfește cel mai mult și, sinceră să fiu, nu-mi place de el. Nu îl suport”, a spus Andreea Tonciu de la „Survivor”, la ProTV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: